FOTBAL  »  LIGA 1  »  CS U CRAIOVA

Nu e totul lapte şi miere » CS U Craiova are primele probleme: "M-am simţit jignit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 17:52

CS U Craiova este a şasea în Liga 1, cu 29 de puncte după turul campionatului, însă nu merge totul atît de bine pe cît s-ar crede.

Argentinianul Pablo Brandan a întîrziat la antrenamentele oltenilor din cauza problemelor familiale şi a dezvăluit că şefii Craiovei i-au propus prelungirea contractului, însă a refuzat.

"A fost o problemă. Mi s-a propus prelungirea, dar nu în termenii doriţi de mine. Sper să nu se supere nimeni, dar m-am simţit jignit de ce mi-au oferit ei", a spus Pablo Brandan.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  12 Ianuarie 2015, 10:02

Tot respectul pentru acest mare jucator si super luptator, Brandan. Ma intreb insa, el nu a auzit inca despre notiunea de TRATATIVA? Unul propune, celalalt contra-propune, se discuta si se ajunge, sau nu, la un consens... Am mari indoieli ca Brandan s-ar fi plans la Dolce sau Digi ca a fost jignit de propunerile conducerii Universitatii... Sint, din nou, aceleasi intoxicari ale buCURestenilor, dornici sa destabilizeze singura echipa la care, s-ar parea ca nu prea ar fi probleme... Sa ne pupe, toti care ne critica... Prostii latra, Stiinta asi vede de treburi... FORZA STIINTA!

aldan
aldan  •  12 Ianuarie 2015, 02:51

Ca si cand n-ar fi indeajuns ca provocati repulsie prin atitudinea voastra, PREA-VADIT, pro-stea-fara-nume, nu pregetati sa sa va bucurati, MULT-PREA-VADIT, de orice situatie nefavorabila a vreuneia dintre contracandidate (istorice sau nu)!... Macar schimbati-va numele! ...Gazeta Stanii Preaslavite, spre exemplu!... Sau... who knows, poate ca n-ar mai veni asa vartos malaiu' de la Inalta-Porta-Abla?!

ipsilante
ipsilante  •  11 Ianuarie 2015, 23:12

BuCURestenii invidiosi inventeaza probleme la Universitatea ca sa otraveasca atmosfera pozitiva din sanul echipei! Nu o sa le iese! Acum ceva timp dadeau ca sigura fractura in relatiile conducerii cu Brandan! S-a dovedit o inventie PUTUROASA, marca buCUResti! Acum le-a fatat creierasul beteag, alta cocomarla... FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează