FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Nu-i ajung 240 mil € :) Mititelu vrea să scoată daune mai mari din dosarul dezafilierii Craiovei

Articol de , - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Mititelu vrea daune mai mari în dosarul dezafilierii Craiovei.

În iunie, Tribunalul București a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității. În plus, cei doi, FRF și LPF trebuiau să achite 240 de milioane de euro către Adrian Mititelu.

Ieri, a fost primul termen din recursul formulat de DNA, dar şi de învinuiţi. Prezent la Curtea de Apel, Mititelu a solicitat daune şi mai mari decât cele stabilite la fond! Completul de judecată a stabilit un nou termen pe 31 octombrie.

Tot ieri, procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Sandu și Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante.

La final, Mititelu a declarat: "În ţara asta numai FRF și LPF nu au sechestru, deşi încasează 50 de milioane de euro pe an. Așteptăm să fim despăgubiți pentru a forma o nouă echipă. Prejudiciul stabilit la fond e mai mic decât ce despăgubiri cerem noi, veţi vedea în viitorul apropiat despre ce e vorba".

"Voi depune mărturie ca Dragomir și Sandu să facă ani grei de pușcărie. Prejudiciul e incomensurabil, iar supărările mele şi ale fanilor Craiovei cauzate în aceşti ani nu au preţ"
Adrian Mititelu

"Nu dau declaraţii pentru că mi-e frică, vorbim după proces. Nu vedeţi câţi mincinoşi şi escroci sunt în ţara asta?"
Dumitru Dragomir

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
gogu2005
gogu2005  •  04 Octombrie 2016, 11:50

iar a uitat psihopatul sa-si ia pastilele :))) sandu si dragomir vor intra la inchisoare cu siguranta, dar milogul chel nu va vedea niciun leu. Pentru bani a sacrificat echipa si va ramane cu nimic (nu e ca si cum ar fi avut vreodata ceva)

1006532429384372
Alin Voica  •  04 Octombrie 2016, 11:04

Nu tin partea lu mititelu, dar sper sa castige procesu si sa-i vad pe cei doi dupa gratii multi ani! Au distrus fotbalul romanesc! Dupa 90 au disparut echipe de traditie cum ar fi FC Arges, Craiova, Rapid... acum sper sa dispara si astia doi dupa gratii!

eugen76_pan
eugen76_pan  •  04 Octombrie 2016, 11:03

uratul sa se duca sa-si faca echipa la brocooveni.la CRAIOVA NU MAI ARE CE CAUTA! OHUUU,NENOROCITULE SI URATULE CE ESTI!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează