FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ARGEŞUL MIHĂILEŞTI 6-0

Nu-i mai suportă pe fraţi! » Florin şi Mihai Costea au fost subiectele de distracţie ale spectatorilor

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 20:23

500 de oameni au venit s-o vadă pe Steaua în amicalul disputat la Buftea şi au rîs de olteni: ”Duceţi-vă înapoi la Mititelu să vă facă brutari pe amîndoi!”


Fraţii Costea ies atît de des în evidenţă la Steaua că şi la un meci de pregătire cu o formaţie din Liga a 3-a lumea tot după ei se uită. Mihai a început săptămîna cu expunerea publică a relaţiei lui cu Daniela Crudu, iar Florin, cu un conflict avut cu Bourceanu pe terenul de antrenament. Şi au încheiat-o făcîndu-se de rîs pe terenul din Buftea, la un amical cu Argeşul Mihăileşti.

Faza partidei a produs-o Florin, care s-a întors după ce driblase şi portarul şi a pasat în spate din apropierea liniei porţii, ca să-l ajute pe Mihai să marcheze şi el. Cu tot chinul lui "Cioară", "Nilă" n-a înscris nici aşa, fiindcă a şutat în primul adversar pe care-l mai avea în faţă. Înaintea cadoului pe care Florin a încercat să i-l facă fratelui său, spectatorii se distraseră deja pe seama lor şi-i ceruseră o dată pe minut lui Ilie Stan să-i înlocuiască.

"Aştia strică Steaua!"
Oamenii au fost confirmaţi de Ţiţi Dumitriu, prezent şi el în tribune: "Fraţii ăştia strică Steaua! Florin nu-şi mai revine niciodată după operaţia aia!". Costea cel mare a dat un gol şi s-a mişcat un pic mai bine decît Mihai, dar i-a scos pe toţi din sărite cînd ţinea mingea prea mult. "Joci singur, de parcă te-a făcut Marcel Răducanu!", a reacţionat publicul. Au urmat şi alte apostrofări: "Nesimţiţilor, să vă duceţi înapoi la Mititelu, să faceţi batoane şi covrigi pentru el!", "Florine, dă-i şi lu' frăţică o pasă, ajută-l şi pe el!".

Cînd au fost înlocuiţi amîndoi, după o oră de joc, olteni au fost singurii pe care lumea de pe stadion nu i-a aplaudat. Florin s-a oprit în dreptul tribunei şi oamenii l-au criticat şi în faţă: "Mai cu forţă, nu aşa!".

Steaua - Argeşul Mihăileşti (Liga a 3-a) 6-0 (5-0)
Au marcat: Petruţ (21-autogol), Rusescu (24), Bicfalvi (30), Năstăsie (36), Fl. Costea (41), Al. Stanciu (87)
Steaua (prima repriză): Stanca - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Brandan - Năstăsie, Prepeliţă, Bicfalvi, Fl. Costea - Rusescu, M. Costea
Steaua (repriza a doua): V. Cojocaru - Emeghara (Cardaş), Geraldo (V. Lupu), Iliev, Latovlevici - Năstăsie (D. Gheorghe), Bicfalvi (A. Stan), Prepeliţă (Aldea), Fl. Costea (Iordache) - Rusescu (Al. Stanciu), M. Costea (Puşcaş). Antrenor: Ilie Stan

A debutat Stan junior
Ilie Stan l-a folosit în ultima jumătate de oră a meciului pe fiul lui cel mic, Andrei. În vîrstă de 16 ani, acesta a jucat mijlocaş defensiv, în locul căpitanului Bicfalvi, şi a fost omul pe care antrenorul l-a certat cel mai rău. "Băi, joacă mai repede! Ce ţi-am zis eu?", a ţipat Ilie la fiul lui în momentele în care acesta făcea prea multe atingeri.

Martinovici, menajat
Stan l-a lăsat deoparte pe Novak Martinovici. Sîrbul a acuzat o stare de oboseală şi a fost lăsat să se antreneze cu preparatorul fizic în timpul meciului. Mihai Răduţ a asistat la partidă de pe marginea terenului. Lui i-a recidivat o leziune musculară şi va mai putea juca într-un meci oficial abia la începutul anului 2012.

"Nu mai vorbiţi deloc!"
Becali a încercat să-l izoleze pe Florin Costea de Bourceanu. "Mai bine nu vă mai vorbiţi deloc decît să vă mai certaţi!", le-a cerut patronul. "Dar Florin mi-a spus că îi e imposibil să-l ignore pe Bourceanu, din moment ce sînt colegi!", a povestit Becali, care a avut şi un exemplu pe care l-a susţinut: "Brandan mi-a zis că el pe Apostol nici nu-l saluta cînd jucau la Urziceni!".

"Cristea face doar 400.000"
Şansele ca Adrian Cristea să treacă de la U Cluj la Steaua scad din cauza ofertei mici a lui Becali: "Nu dau niciodată un milion de euro, cît a cerut Walter! Cristea face maximum 300.000-400.000 de euro, nu mai mult de atît!". Pe "Prinţ", Anghel Iordănescu i l-a recomandat lui Gigi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  13 Noiembrie 2011, 18:18

jurnalistii astia sunt platiti de gigi ca sa-i atace pe fratii costea, ca sa poata sa le mai scada alora din bani :)) ba, ce dreq

za009
za009  •  13 Noiembrie 2011, 16:27

bai fratilor rabdare cu florin costea. dintre toti fotbalisti din romania are cele mai frumoase executii si e cel mai bun atacant

kataman
kataman  •  13 Noiembrie 2011, 15:15

Castiga euro pe internet : ://www.anno1777.com/index.php?i=197259 , eu am fac 78 euro in prima luna , incearca si tu .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează