FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu se dă plecat » Dinamo vrea să scape de un jucător, dar el vrea să demonstreze că are valoare

Janeczek îi enervează pe șefi și pentru că nu joacă deloc, dar câștigă 7.000 de euro pe lună
Janeczek îi enervează pe șefi și pentru că nu joacă deloc, dar câștigă 7.000 de euro pe lună

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

"Câinii" încearcă în continuare să rezilieze contractul cu Janeczek, dar austriacul a cerut să meargă la Marbella pentru a dovedi că are valoare.

Bernhard Janeczek, 24 de ani, a venit la Dinamo în septembrie, liber de contract, dar nu a bifat până acum niciun minut în tricoul "câinilor", în Liga 1. Staff-ul tehnic e nemulţumit de forma pe care fundaşul a arătat-o la antrenamente, aşa că l-a trecut pe linie moartă.

Șefii încearcă de mai multă vreme să îi rezilieze austriacului acordul scadent în vara lui 2018, dar până acum s-au lovit de refuzul fotbalistului. Ultima discuţie a avut loc acum câteva zile, iar Janeczek a cerut să fie lăsat să meargă în cantonamentul de la Marbella pentru a face pregătirea şi a arăta ce nivel are.

Conducătorii au acceptat pentru moment şi rămâne de văzut dacă şi antrenorul Ioan Andone îl va primi în pregătirea centralizată.

90de minute a jucat Janeczek pentru Dinamo, în Cupa României, în victoria cu Dinamo II, 2-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Ianuarie 2017, 16:09

Acest austriac este bun! Este tehnic și rapid, are plasament și anticipație !!! Nu a fost jucat pentru că nu are loc de...Nedelcearu , marele fundas dinamovist care e responsabil pentru jumatate din golurile primite de echipă !

brandremist
brandremist  •  08 Ianuarie 2017, 13:52

Nemeț a început să-și intre în mână de când a fost lăsat să joace. Tot arată el confuz și dezorientat, dar se vede o oarecare îmbunătățire. Ăsta ce are de nu poate juca? Ia salariul lui Rotariu și nu e nici pe bancă! Nu cred că Marici a devenit acum indispensabil.

gicab
gicab  •  08 Ianuarie 2017, 11:53
Postat de calinescu_ pe 08 Ianuarie 2017, 09:37

CINE L-A TRANSFERAT PE ASTA ????? IL DAM PE ANDREI MARC SI ADUCEM TOATE REBUTURILE EUROPEI .....!!!!! DE CE NU L-ATI LUAT PE TUCUDEAN MAI IGNORANTILOR ?????????? TUCUDEAN ESTE SI VA FI CEL MAI VALOROS NUMAR 9 ROMAN ....!!!!

De ce tipi ma la noi?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close