FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu se poate abține! Încă un atac al lui MM Stoica la adresa lui Dinamo: "Ce-ar fi dacă ți-as spune..."

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 14:18

Ironiile lansate de MM Stoica, 52 de ani, spre Dinamo par să nu se mai oprească după ce "câinii" au ratat prezența în play-off.

Azi, directorul sportiv al FCSB-ului i-a înțepat din nou pe dinamoviști printr-o postare pe Facebook. Făcând referire la celebra melodie "Who let the dogs out?", MM a postat o fotografie ironică: "What If I told you I know who let the dogs out", adică "Ce-ar fi dacă ți-as spune că știu cine i-a lăsat pe câini pe dinafară".

Descrierea pozei e scurtă, dar de efect: "#Teixeira", cu trimitere directă la golul reușit de portughez în prelungirile derby-ului de pe 18 februarie, 2-2, reușită care a cântărit enorm pentru dinamoviști în economia calificării în play-off.

MM Stoica s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare imediat după ce Dinamo a pierdut la Giurgiu. "Noi cu Lazio, ei cu Juve :)", a scris MM pe Instagram, referindu-se, evident, la duelul "câinilor" din play-out cu Juventus București.

Vezi și: Cea mai tare glumă a lui MM Stoica după ieșirea lui Dinamo din top 6! :)

Mai devreme, MM Stoica i-a răspuns pe Facebook și lui Ioan Andone, după ce dinamovistul declarase că MM s-a rugat de el să-l aducă la Dinamo (detalii, aici).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (112)
sexilian
sexilian  •  05 Martie 2018, 12:38

Falcosule nu te-ai prins,vroia ANDONE original,ii da gura.........

ravenpaladin
ravenpaladin  •  05 Martie 2018, 10:36

AROGANTA ESTE SORA CU PROSTIA sau cum sa-l bagam in seama pe unul care a facut puscarie(care crede in sinea lui ca si-a platit datoria catre societate).Facand misto de o echipa ca nu va juca in playoff (Dinamo) sau dorind cu ardoare ca o echipa"ungureasca "sa nu castige campionatul (CFR Cluj),mai bine se uita in curtea proprie,unde au disputat meciuri in cupele europene si s-au invatat sa primeasca cate 5 goluri sau RUSINEA mai mare sa fie eliminata din Cupa de catre o echipa de liga 2 (de la care a primit 3 goluri si a fost si surclasata ca joc).

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Martie 2018, 09:21

A zis la supărare,coșmarurile Mioveni,Sibiu,apoi 5cinciurile luate frecvent în cupele europene unde se laudă că joacă,au lăsat urme în micuța minte

Vezi toate comentariile (112)
Comentează