FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Nu sîntem blatişti!”

Articol de , - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Giuleştenii dezmint categoric varianta conform căreia nu au vrut să cîştige derby-ul cu CFR.

Marian Rada s-a declarat deranjat de comentariile apărute în urma jocului prestat de Rapid la Cluj. Antrenorul alb-vişiniilor nu crede că elevii săi au lăsat-o mai moale în meciul cu CFR. “Este o mare tîmpenie să afirmi că ne-am predat în faţa clujenilor. Nici nu are rost să comentez aceste variante fan teziste şi jig nitoare”, a spus Rada. Tehnicianul din Giuleşti admite totuşi că echipa sa a făcut o partidă slabă şi a încercat să explice de ce Coman şi compania au pierdut în Gruia: “Cu riscul de a părea deplasat, eu zic că în prima repriză am dominat tactic jocul şi am sperat ca după pauză să fructificăm acest lucru. Recunosc că nu am avut forţă în ofensivă şi asta tre buie să re mediem pînă la ur mă torul meci, pentru că m-a deranjat ineficienţa noastră. Aici, da, putem fi criticaţi, dar nu a cuzaţi! Ne-am bulversat după primirea golului şi n-am mai reuşit să respectăm sarcinile de joc”.

“NU VREM STEAUA CAMPIOANĂ”

Şi Lucian Burdujan, atacantul care a evoluat ca titular în partida de duminică seara, neagă vehement că Rapidul nu şi-ar fi apărat corect şansele, dar admite că jucătorii din Grant nu doresc ca Steaua să ia titlu. “Eu şi colegii mei ne-am apărat corect şansele. Am prins doar o formă mai slabă. În nici un caz nu ne dorim ca steliştii să cîştige campionatul, dar asta nu înseamnă că nu am vrut să-i batem pe clujeni”, a spus Burdujan pentru Fanatik.

“Nu ştiu ce este acela blat, dar e exclus ca Rapidul să nu-şi fi apărat corect şansele. Am făcut un meci bun, cu toate că se putea şi mai bine”
CONSTANTIN TOMA preşedinte CA Rapid

“Nu se pune problema să fi dat meciul. Ce înseamnă asta? Nici vorbă de aşa ceva! Din păcate, plătim greşelile trecutului”
FATHI TAHER acţionar Rapid

“Ei, n-a vrut Rapid, pe dracu’! Au vrut aşa de mult, săracii, dar nu au putut. Nici nu vreau să comentez toate
prostiile, cum să cred aşa ceva?”

DUMITRU DRAGOMIR preşedinte LPF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
 •  15 Aprilie 2008, 19:49

rAPIDU" este echipa de locul 5! PA!!!!!

 •  15 Aprilie 2008, 14:18

cred ca ar trebui sa le aduca cineva aminte rapidistilor de propriile declaratii case vede treaba ca au memoria scurta probabil de aia nu gaseau nici poarta adversa,dupa ce au primit gol sarcii de ei nici nu mai stiau cum sa faca sa nu ajunga la poarta adversa sa nu dea cumva din greseala gol si atunci steaua era 100%CAMPIOANA dar stati linistiti dragi rapidisti ca tot steaua ia campionatul si v-ati facut de KKO degeaba

 •  15 Aprilie 2008, 13:25

in comparatie cu rapidistii noi ai punem pe altii capra, ei stau capra! singurele satisfactii ale rapidistilor au mai ramas insuccesele stelei ! speram sa nu mai aiba steaua insuccese , ca sa nu va mai bucurati niciodata!!!!!! rapid = tirfe!!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close