FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ANORTHOSIS / ORA 20:30 / KANAL D

"Nu va fi usor"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2007 00:00

Fostul jucator al lui Anorthosis, Stelian Carabas, ii avertizeaza pe "feroviari". La doar 33 de ani, Stelian Carabas s-a retras din activitate la finalul campionatului trecut, de la Anorthosis Famagusta. Fostul mijlocas a vazut meciul CFR - Poli, 2-2, din tribuna stadionului "dr. Constantin Radulescu", alaturi de tehnicianul cipriotilor, Temuri Ketbaia.

Nici antrenorul georgian, nici Carabas n-au fost impresionati. "Cei de la CFR nu fac pressing si lasa adversarul sa joace. Cred ca or sa aiba probleme cu Anorthosis. In primul rind, cipriotii au experienta in Europa. Au eliminat pe Trabzonspor in preliminariile Ligii Campionilor acum citiva ani. CFR pe cine a eliminat? Daca aduci 14 jucatori noi nu inseamna ca te si califici. Am vazut ca presedintele de la Cluj spune ca acest meci va fi un antrenament bun inainte de partida cu Steaua, din campionat. Nu e chiar asa. CFR nu e o echipa inchegata. E greu sa integrezi 7 jucatori noi intr-o echipa. sansele sint de 50-50 la suta, dupa ce am vazut la meciul cu Timisoara. S-au facut greseli foarte mari in defensiva, la fazele fixe", a adaugat Carabas.

Ketbaia ofensiv

Carabas l-a caracterizat pe tehnicianul lui Anorthosis ca fiind unul ofensiv: "Ca antrenor, depinzi foarte mult de jucatorii pe care ii ai la dispozitie. Nu poti sa-ti pui foarte mult amprenta asupra unei echipe. Ketbaia e insa un antrenor de atac, iar echipa sa are o organizare foarte buna a jocului. Anorthosis se bazeaza foarte mult pe jocul pe margini si pe centrarile care pleaca de acolo. Dar, spre deosebire de CFR, ei fac pressing foarte sus".

"Fabbiani ca Jardel"
Fostul jucator al Stelei n-a fost impresionat de prestatiile celui mai scump jucator transferat in Romania, argentinianul Cristian Fabbiani, pe care s-au platit 2,2 milioane de euro: "Lui ii trebuie cam doi ani sa se adapteze in Romania. Zic si eu asa... Oricum are nevoie de cel putin doua-trei luni. Ca stil de alergare este ca Jardel. In plus, mai are si de dat jos kilograme bune".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează