LIGA 1  ·  GLORIA BISTRIŢA

“Nu vin la Rapid”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Sabău a afirmat ieri că nu se pune problema să plece de la Bistriţa.

- Neluţu, de ce vrei să te retragi din fotbal?
- Nu a fost vorba de aşa ceva. În primul rînd, eram foarte afectat de înfrîngerea de la Constanţa, de parcursul nostru, dar şi de unele acuzaţii la adresa mea şi a echipei mele. Cum poate să se spună că Gloria a făcut blat cu Piatra-Neamţ, ca să intrăm noi la retrogradare? Să picăm noi în liga secundă ca să scape Ceahlăul? E prea multă răutate, nu se ţine cont de nimeni şi nimic. Pe acest fond, am spus că voi avea timp să mă gîndesc la vară ce voi face, dar nu că mă voi retrage din fotbal.

- Dar cu preşedintele Jean Pădureanu de ce te-ai certat?
- Uite, asta e altă nedreptate. Cu preşedintele Pădureanu nu am avut nici cel mai mic conflict în trei ani! Nu ne-am certat nici înainte şi nici după meciul cu Farul, dar poate cineva are interese să ne cer­tăm....Tocmai pentru că am un res­pect deosebit pentru dînsul, am lăsat decizia de a părăsi Bistriţa în dreptul său.

- Deci nu vei părăsi Gloria pentru Rapid?
- Nu, nu mă duc nicăieri, nici la Rapid, nici la Dinamo sau unde s-a mai speculat. Fără acceptul dom­nu­lui Pădureanu, nu plec de la Gloria! Am mai spus-o, am o în­ţelegere verbală cu dînsul din vară pentru a continua la Bistriţa, iar cu­vîntul meu valorează mai mult decît orice contract.

“Sabău e un om curat şi cinstit, iar el nu va pleca de la Bistriţa”
Jean Pădureanu preşedinte GloriaCum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (11)
 •  26 Aprilie 2008, 15:49

Nelutu tot respectu din partea mea si a majoritatii locuitorilor din bistrita...Continua aici pentru ca esti unul dintre cei mai buni antrenori din tara si unul dintre cei mai cinstiti. iar celor care se iau de tine nu le face placerea sa raspunzi. Sunt niste prost educati sa nu le zic altfel, pentru ca a ajunge sa jignesti pe cineva fara sa iti fi facut vreun rau e ceva prostesc. eu nu o sa ii jignesc le spun doar prost crescuti:) forza Gloria, forza Sabau forza Nea Jean(cel mai tare )

 •  26 Aprilie 2008, 11:47

ce bine ar fii de ati pica in b ca nu jucati fotball doar banii va intereseaza si mai bine ar fii sa raman o echipa adevarataadica universitatea cluj,voi ar trebuii sa fiti acolo blatistilor

 •  26 Aprilie 2008, 00:07

Sabau = Burebista BLATISTULE NU ITI E RUSINE AI BAGAT PE U IN B

Vezi toate comentariile (11 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1