FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Nuevo Dinamo”, analizat de o legendă a clubului: „Mă așteptam la mai mult. Nu am văzut ce speram”+ mesaj pentru conducere

Cosmin Contra, 44 de ani, a fost dezamăgit după încă un eșec de la revenirea lui Dinamo, 0-1 cu CS Universitatea Craiovei, iar la finalul meciului a vorbit inclusiv despre o posibilă despărțire de roș-albi. +35   FOTO
Cosmin Contra, 44 de ani, a fost dezamăgit după încă un eșec de la revenirea lui Dinamo, 0-1 cu CS Universitatea Craiovei, iar la finalul meciului a vorbit inclusiv despre o posibilă despărțire de roș-albi.

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 11:04 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 13:09

Costel Orac spera ca Dinamo să obțină un rezultat pozitiv contra Craiovei, însă îl susține în continuare pe Cosmin Contra, cel care a ajuns deja la 3 înfrângeri consecutive în Liga 1.

Citește AICI cronica meciului Dinamo - Craiova 0-1

„Mă așteptam la mai mult de la Dinamo, și aici mă refer în principal la joc. În ultimele 2, 3 etape, echipa a avut momente bune. Aseară, a lipsit prospețimea și nu am văzut un progres. Într-adevăr, e greu când iei fotbaliști noi. E nevoie de timp, a trecut o perioadă foarte scurtă de când acești jucători au fost transferați. Încă suferă la relații de joc, unii la pregătirea fizică”, a declarat Orac pentru GSP.ro.

„Conducerea lui Dinamo nu trebuie să renunțe la Contra”

„Eu am sperat că vor face un rezultat bun contra Craiovei, pentru că jucătorii au experiență și au jucat în campionate mai puternice decât Liga 1 până să ajungă la Dinamo”, a mai spus fostul atacant din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă inclusiv Contra a vorbit despre demisie la finalul partidei cu oltenii, Orac nu consideră o soluție îndepărtarea acestuia: „Conducerea trebuie să aibă răbdare cu el. Știau de la început care e valoarea lui Contra. În opinia mea, ar fi o greșeală dacă s-ar renunța acum la Cosmin”.

Nemec va fi util echipei, el a demonstrat și în cealaltă perioadă când a fost la Dinamo

Gueye trebuie să se integreze. Dacă ne uităm pe CV, are valoare. Acum, rămâne să arate asta și în teren

Costel Orac, pentru GSP.ro

EXCLUSIV „Nuevo Dinamo”, analizat de o legendă a clubului: „Mă așteptam la mai mult. Nu am văzut ce speram”+ mesaj pentru conducere

'81-'89, '91sunt anii în care Orac a jucat pentru Dinamo

54 de goluria reușit Costel Orac în 308 meciuri în Liga 1

VIDEO Șefii spanioli ai lui Dinamo contestă arbitrajul: „Până aici, gata! Trebuie să facem un pas în față”

GALERIE FOTO Dinamo - Craiova 0-1

+31 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă: „Contra are o problemă! Asta lipsește!”

Aleix Garcia, după debutul la Dinamo: „Contra e aici cum e Guardiola în Spania”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  19 Octombrie 2020, 22:42

Si de restul greselilor de arbitraj ce zici

the.fixer
the.fixer  •  19 Octombrie 2020, 15:45
Postat de dinamofurata pe 19 Octombrie 2020, 13:31

Poate sa vina si Messi. Dinamo e abonata la retrogradare. Asta a hotarat Comisia Centrala a Arbitrilor.

Giani Kiriță este de părere că arbitrul nu a luat o decizie greșită, chiar dacă aceasta a fost împotriva echipei sale de suflet. „Despre arbitraj ce să zic? După penalty-ul eronat cu Steaua, deja s-a creat o mare presine și orice fault ți se pare că e împotriva ta. Acum, eu am fost și în postura lui Puljic și în cea a lui Marius Constantin. Trebuie să fim realiști: arbitrul a avut circumstanțe să acorde penalty! Poate să îl acorde sau nu, dar a avut acoperire. E regulă să nu pui mâna pe adversar în careu și să îl ții pentru că apoi ești la mâna arbitrului și poate să facă orice”, a explicat Giani Kiriță.

dinamofurata
dinamofurata  •  19 Octombrie 2020, 13:31

Poate sa vina si Messi. Dinamo e abonata la retrogradare. Asta a hotarat Comisia Centrala a Arbitrilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează