FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Nuevo Dinamo” se destramă curând: „99% spaniolii nu vor mai continua”

Conducerea spaniolă de la Dinamo
Conducerea spaniolă de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 11:40 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:53

Giovanni Becali (68 de ani) a mărturisit în această dimineață că este convins că proiectul de la Dinamo nu va mai continua, deoarece spaniolii vor să renunțe.

Melero Marin, omul de legătură cu investitorii lui Dinamo, se îndepărtează de club

Fostul impresar a vorbit la Pro X despre situația de la Dinamo, mărturisind că nu crede în viitorul acestui proiect: „99% spaniolii nu vor mai continua, o să vedeți. Îmi pare rău doar de Rufo Collado. Toată lumea va pleca. Dinamo vede ce face, se va uni cu cealaltă Dinamo, cu Badea, nu știu ce se va întâmpla”. 

Totodată, Ioan Becali nu are o părere prea bună nici despre jucătorii din lotul clubului din Ștefan cel Mare, considerând că au salarii prea mari pentru calitatea de care au dat dovadă până acum: „Spaniolii ăștia de la Dinamo, dacă erau atât de buni, jucau în divizia a doua spaniolă, unde luau la fel de mulți bani. Nu-și vor mai găsi echipele cu contractele pe care le au la Dinamo. Vor pleca cu coada între picioare, o să vedeți cum vor merge să joace în Spania și pe 10.000 și pe 12.000 de euro”.

„Ce mi-ai făcut, unde m-ai adus?!”

După ce, la ultima conferință de presă, Cosmin Contra le-a transmis conducătorilor clubului că este necesar să plătească salariile jucătorilor, Ioan Becali a dezvăluit și ce îi repetă „Guriță” spaniolului Juan Melero de fiecare dată când vorbește cu el la telefon: „Contra vorbește tot timpul cu Melero și îi spune «Ce mi-ai făcut, unde m-ai adus?!». Când m-am dus cu Mihăilă la Parma, am făcut 17 ore pe drum cu mașina, am vorbit o oră la telefon cu Melero. La ei e motto «la semana que viene» (n.r. - săptămâna viitoare), acum va fi «la semana când se va face bine Pablo»”

Dezvăluiri făcute de Giovanni Becali: "Mircea Lucescu are curaj să jure pe nepoții lui? Eu jur pe toată sănătatea copiilor mei!"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Nuevo Dinamo” are cel mai slab atac din istoria clubului! Cum se compară Nemec și Gueye cu „greii” Georgescu, Cămătaru sau Dănciulescu

Situația de la Dinamo alarmează oficialii LPF » Se înființează un departament de integritate!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
dd.x
dd.x  •  06 Noiembrie 2020, 06:43

DEX, sper ca gigisepeii stiu ca daca sterg postarea se incrimineaza: FIȚÚICĂ, fițuici, s. f. Petic de hîrtie cuprinzînd diferite însemnări MINCINÓS ~oásă (~óși, ~oáse) și substantival 1) Care spune minciuni; care induce în eroare; IUBITÓR, -OÁRE, iubitori, -oare, adj. Care iubește, înclinat să iubească DE1 conj. PUȘCĂRIÁȘ, -Ă, pușcăriași, -e, s. m. și f. Persoană care este (sau a fost) deținută într-o pușcărie;

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Noiembrie 2020, 06:13
Postat de heatman pe 05 Noiembrie 2020, 16:57

orice este posibil. dar cu siguranta nu-i posibil ca voi sa scapati de faliment. nici nu mai conteaza ce au vrut sa faca atata timp cat va baga in faliment.

mai vedem...

creeperno
creeperno  •  05 Noiembrie 2020, 22:37

Stati sa treaca 14 zile sa iasa banii din carantina

Vezi toate comentariile (59)
Comentează