LIGA 1  ·  DINAMO

Situația de la Dinamo alarmează oficialii LPF » Se înființează un departament de integritate!

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 10:08 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:53

LPF plănuiește înființarea unui departament de integritate, pe fondul dubiilor legate de intențiile noilor șefi de la Dinamo.

Situația tensionată de la Dinamo, unde banii promiși de Pablo Cortacero și de fondul de investiții pe care îl reprezintă nu mai ajung, i-a determinat pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal să ia măsuri.

Prin vocea secretarului general Justin Ștefan, LPF a anunțat că plănuiește înființarea unui departament de integritate, care să verifice tranzacțiile din jurul vânzării cluburilor din campionatul intern.

Justin Ștefan: „Nu avem informații despre spanioli”

„Nu avem informații despre spanioli, dar după ce vom finaliza evaluarea financiară a cluburilor din Liga 1, unde domnul Duru se ocupă de asta, atunci pasul numărul doi este un departament de integritate în cadrul Ligii, care să definească niște principii minime. 

Nu poți să faci ce fac cei din Anglia, dar măcar principii minime, pe parte administrativă. Un departament de integritate care să verifice tot ce înseamnă tranzacții din astea”, a declarat Ștefan, potrivit digisport.ro.

Ieri, impresarul Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș au pus la îndoială intențiile spaniolilor care conduc în prezent clubul din „Ștefan cel Mare”. Pușcaș a indicat spre o posibilă spălare de bani, în timp ce Anamaria a sugerat că Dinamo s-ar putea întoarce la Negoiță, cu mai multe datorii decât oricând!

Eu am auzit de pe stradă că ar fi un fond de investiții care nu ar fi reglementat și recunoscut în nicio țară europeană. Lucruri de genul atrag alte probleme. Spălare de bani, mai pe scurt. Nu știu dacă e adevărat, sper să nu fie, dar totuși ar trebui făcut un control - Marcel Pușcaș

Eu cred că Dinamo nu va avea o soartă bună, dacă nu aduc urgent banii. Acest club se va întoarce la Negoiță dacă nu își va primi banii. De ce LPF și FRF au lăsat să se întâmple așa ceva? Fără cuvinte. Dai un club pe mâna unui nimeni, că nu-i cunoaștem, nu știm cine sunt - Anamaria Prodan

VIDEO. Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe”

Citește mai multe știri despre Dinamo:Scene incredibile în plină stradă! S-a întâmplat la Onești, orașul în care a avut loc o dublă crimă teribilă
Libertatea
Comentarii (19)
cornelconasu  •  05 Noiembrie 2020, 17:46
Postat de mir21 pe 05 Noiembrie 2020, 15:57

Pai voi si frf-ul i-ati tinut cu japca in liga 1 si le dati licenta de ani de zile pe banii suporterilor, daca erau lucrurile cum ar trebui, cu niste cerinte minime acest club demult era disparut, nu se poate ca ani de zile sa supravietuiasca fara nici o infuzie de capital, doar banii de la tv si suporteri

VOI fcsb....vorbiți de integritatea altora ???!!!!! Asta da tupeu !!!!

cornelconasu  •  05 Noiembrie 2020, 17:43

...”LPF plănuiește înființarea unui departament de integritate, pe fondul dubiilor legate de intențiile noilor șefi de la Dinamo....” !!!! Câtă stupiditate și răutate că nu pot să folosesc alte cuvinte mai corecte !!! Acest....departament se inființează pentru Dinamo ?! Ar trebui unul înființat și la ...gsp, nu credeți ?

mir21  •  05 Noiembrie 2020, 15:57

Pai voi si frf-ul i-ati tinut cu japca in liga 1 si le dati licenta de ani de zile pe banii suporterilor, daca erau lucrurile cum ar trebui, cu niste cerinte minime acest club demult era disparut, nu se poate ca ani de zile sa supravietuiasca fara nici o infuzie de capital, doar banii de la tv si suporteri

Vezi toate comentariile (19 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1