FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cosmin Contra primește și vești bune » New-entry la Dinamo

Cosmin Contra, antrenor Dinamo
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 07:29 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 14:52

Vlad Achim (31 de ani) a revenit la antrenamente lui Dinamo și se pregătește cu echipa după operația la picior. Mijlocașul este optimist că va putea juca în două săptămâni.

Mai devreme decât estimau pesimiștii, ce considerau un 2020 încheiat pentru mijlocașul. Mai devreme chiar și decât prognoza celor de la Acibadem din Istanbul care l-au operat pe primul transfer al verii 2020.

Revine cu Astra Giurgiu?

Vlad Achim, 31 de ani, a revenit la antrenamentele roș-albilor și se pregătește fără probleme alături de coechipieri, doar că încă nu poate efectua chiar toate exercițiile unor ședințe de pregătire mai intense, urmărind un orar stabilit de staff-ul medical. Mijlocașul central este bine, susțin dinamoviștii, și va fi o soluție de luat în seamă pentru Cosmin Contra cu siguranță după pauza competițională, dacă nu chiar de la meciul cu Astra Giurgiu, restanța din 14 noiembrie.

Achim nu are teamă după operația din Turcia, el suferind o intervenție chirurgicală, o osteosinteză cu un șurub la al cincilea os metatarsian al piciorului. Fotbalistul a bifat doar 7 minute în primul meci al mandatului lui Cosmin Contra, cu Chindia (0-1), după care s-a accidentat.

90 de minutea strâns Achim în tricoul lui Dinamo, 83 de minute cu Hermannstadt (1-1) și 7 minute cu Chindia (0-1)

6meciuri oficiale a ratat deja fotbalistul roș-albilor

EXCLUSIV Cosmin Contra primește și vești bune » New-entry la Dinamo
Vlad Achim va avea o concurență acerbă în centrul liniei mediene, cu Paul Anton, Janusz Gol, Aleix Garcia, Alex Răuță și Ionuț Șerban

VIDEO. Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a anunțat că Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș prevăd un viitor sumbru la Dinamo: „Spălare de bani, pe scurt” + „Clubul se va întoarce la Negoiță”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
deusdat
deusdat  •  05 Noiembrie 2020, 18:08

Săracu, n-o să mai aibă unde să revină :)

mir21
mir21  •  05 Noiembrie 2020, 15:53

Tare stirea, dar vine falimtul

valiomanid
valiomanid  •  05 Noiembrie 2020, 12:41

Astazi suntem in 5 nov..citez din articol.."revine pe teren in doua saptamani"..ar reveni pe 19 nov...dar ce sa vezi, citez," poate reveni la meciul cu Astra de pe 14nov."..A naibi aritmetica...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează