LIGA 1  ·  DECIZIE CNA

Numele Stelei creează divergenţe între membrii CNA: "Nu există o astfel de decizie"

Joi, 12 Martie 2015, 00:00

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a emis mai multor televiziuni şi instituţii de presă înştiinţări prin care le anunţă că nu mai au dreptul de a pronunţa numele echipei Steaua.
Primul joc în care această decizie a fost pusă în aplicare a fost la partida de ieri din a doua manşă a semifinalei Cupei Ligii dintre Astra şi Steaua, scor 2-0, cînd comentatorii Digisport au folosit pe parcursul întregii transmisii denumirea de "FC Steaua SA".

Interesant este că o asemenea decizie nu a fost luată niciodată, conform spuselor lui Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA. Acesta afirmă că preşedintele Consiliului, Laura Georgescu, a notificat televiziunile fără a aduce acest subiect în discuţie în timpul unei şedinţe.

"Nu există o astfel de decizie. Şi eu, şi colegii mei am rămas surprinşi cînd am citit informaţiile din presă. Cu claritate subliniez că nu este vorba de o decizie CNA. Nu am avut niciodată pe ordinea de zi acest subiect. Fără ştirea noastră, doamna Laura Georgescu, după ce a avut o corespondenţă cu mai mulţi petiţionari care au ridicat această problemă, a notificat televiziunile, folosind semnătura şi antetul CNA", a explicat Jucan pentru Ziare.com.

Totodată, Valentin-Alexandru Jucan a anunţat televiziunile că notificarea trimisă de preşedintele CNA nu trebuie luată în seamă.

"Nu este treaba noastră, nu putem să facem politica editorială a televiziunilor. Ceea ce a făcut Laura Georgescu este ingerinţă (n.r. amestec nedorit, nejustificat în viaţa unei persoane sau a unui stat) în audiovizual. Singurele decizii care trebuie luate în seama sînt cele care au 6 voturi pentru în plen. Televiziunile nu riscă nimic", a precizat Jucan.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (50)

steaua024  •  13 Martie 2015, 03:10
Postat de dash.berlin pe 12 Martie 2015, 18:07

Normal...trebuie cineva care sa iasa in fata si sa lupte pt clubul asta, mai ales ca in ultimul timp sau facut o gramada de abuzuri impotriva Stelei .

Cu calm, mult bun simt si rabdare, toate se vor rezolva spre deziluzia frustratilor care transforma acest forum intr-o hazna, probabil asa cum traiesc si se manifesta in propriile lor barloguri !

silviupaul_79  •  12 Martie 2015, 22:26
Postat de ardeleanu132 pe 12 Martie 2015, 19:34

Marea conspiratie impotriva marii echipe FCWC. Parca-i vad pe cei de la guvern cum discuta... cauta strategii sa distruga marea realizare a unui hot si infractor. By the way, toata lumea stia cum a luat furaciosul clubul. Si pentru aceasta FCWC - WC-ul ortodoxului Becali.

Ce pacat ca atunci cand era maica-ta insarcinata cu tine avorturile erau interzise....

liviuemil  •  12 Martie 2015, 22:08

Si acum cine o ia la fu*tut (la figurat vorbind) pe Lauara Georgescu, pentru ca trebuie !!!!!!!

Vezi toate comentariile (50)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1