FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Nuntă cu strigături

Articol de - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 16:07

Diabate s-a căsătorit ieri. Ca să arate că formează un grup unit, jucătorii au strîns cîte 150 de euro de persoană, dar de nuntă

Zie Diabate, 22 de ani, s-a căsătorit ieri cu aleasa inimii lui, Lenzo. Şi civil, şi religios, la biserica romano-catolică Sacre Coeur din Capitală, în prezenţa amicilor şi a lui Djakaridja Kone, venit direct de la antrenament. La petrecerea organizată la un restaurant în afara oraşului au sosit mai mulţi colegi, inclusiv Ioan Andone şi colaboratorii săi.

Ca să arate că reprezintă o echipă unită, jucătorii au decis: "În funcţie de posibilităţi, fiecare fotbalist a avut obligativitatea să dea cîte 150 de euro drept cadou de nuntă, indiferent dacă a putut onora sau nu invitaţia la restaurant. Decizia s-a votat în unanimitate".

Lăudat de Ando
Pe parcursul cununiilor, prietenii ivorianului au surprins auditoriul prin strigăte specifice popoarelor africane. Diabate a părut mai emoţionat decît soţia lui, mai ales atunci cînd au trebuit să eliberez porumbei albi spre cer. "Este un copil deosebit, mă bucur că a ales să facă nunta în România, dovedeşte că este un tînăr cu un bun-simţ ieşit din comun. Ne bazăm pe el pentru viitor", au spus şi colegii, şi antrenorul Andone.


"Nu-i uşor să fii însurat, dar are şi un farmec deosebit. Le urez lui Diabate şi soţiei lui numai sănătate, copii mulţi şi să luăm titlul cu Dinamo!"
Djakaridja Kone, mijlocaş Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  23 Februarie 2011, 05:29

casa de piatra!! si sa speram ca vei face meciuri mari la dinamo!

 •  20 Februarie 2011, 21:40

Bravo, Zieeeeee!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează