FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

O echipă pe tuşă! » Jorge Costa s-a bazat cu adevărat pe doar 14 jucători în campionat

Jorge Costa s-a bazat cu adevărat pe doar 14 jucători în campionat
Jorge Costa s-a bazat cu adevărat pe doar 14 jucători în campionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 17:26

Portughezul Jorge Costa a folosit în ultimele două etape aceeaşi formulă de start, chiar şi schimbările fiind identice


Tehnicianul a stabilizat un prim unsprezece, după ce în prima parte a campionatului a încercat mai multe variante. În ultimele două etape, 1-1 în Giuleşti şi 1-1 pe teren propriu, cu Petrolul, antrenorul portughez a folosit acelaşi lot. Mai mult, Costa a introdus, după pauză, aceiaşi trei jucători în teren, De Zerbi, G. Mureşan şi Kapetanos. De altfel, italianul a intrat în ambele meciuri în minutul 55, în locul lui Bastos.

De ce atîtea puncte fixe în strategia lui Costa? Antrenorul încearcă să omogenizeze cît mai repede echipa după transferurile masive din vară şi foloseşte un număr restrîns de jucători. În prima echipă sînt 7 jucători noi, faţă de sezonul trecut, dacă-l numărăm şi pe Nuno Diogo, un fundaş care n-a jucat aproape deloc în stagiunea 2010-2011. Cînd Costa a schimbat toată echipa, în Cupă, cu Astra, CFR a fost eliminată. Paszkany a dat un mesaj clar atunci că rezervele nu se ridică la înălţimea titularilor şi a anunţat o nouă remaniere a lotului. "Cu excepţia lui Panin, m-au dezamăgit toţi crunt în meciul cu Astra. Vom face o evaluare şi vom decide de ce jucători ne vom despărţi la iarnă", a declarat Paszkany.

26 de jucători are CFR în lotul cu care abordează această stagiune

Echipa folosită în ultimele două etape
Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Renan Garcia - Sougou, Bastos, Ronny - Weldon. Au mai jucat: G. Mureşan, De Zerbi, Kapetanos


Cît au jucat fotbaliştii care n-au fost folosiţi cu Rapid şi Petrolul în 9 etape
Nume                         Minute jucate în Liga 1
Ionuţ Rada                244 de minute / 3 meciuri
Felice Piccolo           0 minute / 0 meciuri
Dominique Kivuvu    2 minute / un meci
Viorel Nicoară          80 de minute / 4 meciuri
Ioan Hora                 88 de minute / 4 meciuri
Ema Kone               18 minute / un meci
Rui Pedro                 0 minute / 0 meciuri
Pedro Celestino     109 minute / două meciuri
Mihai Mincă              67 de minute / un meci
Daniel Fernandes 180 de minute / două meciuri
Lionn                        406 minute / 5 meciuri
Vasile Maftei            0 minute / 0 meciuri

Renan Garcia e integralist
Cel mai folosit jucător în acest sezon este brazilianul Renan Garcia. Mijlocaşul a fost integralist în toate cele 9 etape scurse din actuala stagiune. În plus, mijlocaşul a fost desemnat de Jorge Costa să execute majoritatea fazelor fixe. Camora, Sougou şi Bastos sînt alţi trei jucători care au evoluat în toate etapele din campionat, dar care n-au bifat toate minutele în teren.

Kivuvu şi Rui Pedro, la CFR II
Mijlocaşul la închidere Dominique Kivuvu şi mijlocaşul ofensiv Rui Pedro au fost trimişi la echipa a doua în ultimele două etape. Ieri, cei doi s-au aflat în teren, alături de Bakary Sare, în înfrîngerea lui CFR II, 0-1, pe terenul Unirii Floreşti. Deşi a venit de la Porto, Rui Pedro n-a reuşit să impresioneze pînă acum în tricoul lui CFR. Portughezul a jucat cîteva minute în Cupă, cu Astra.

AMICAL
Debrecen - CFR Cluj 2-2
Au marcat: Bouadla (41), Nikolic (76) / Hora (79), Cadu (83, pen.)
CFR: Mincă - Lionn (Panin, 62), Piccolo (Cadu, 62), Nuno Diogo (Rada, 62), Camora (Nicoară, 62) - G. Mureşan, R. Garcia, Celestino (Weldon, 62) - De Zerbi, Kapetanos (Hora, 62), Bastos (Sougou, 62). Antrenor: Jorge Costa


Jorge Costa s-a bazat cu adevărat pe doar 14 jucători în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
elsopotyi
elsopotyi  •  09 Octombrie 2011, 10:05

DACA CFR VA CASTIGA CANPIONATUL CE ESTE GREU, DIN CAUZA JUCATORILOR CARE JOACA FARA VLAGA, SI VOINTA SE ADEVERESTE CA NU SANDU SI DRAGOMIR SUNT BAZA , CUM E CAZUL STELEI CU VALIZA, SI BRICHETA, SI VASLUI CU ALTE MINUNI, CA SI POLI, SI CRAIOVA.SA LASAM JOCUL CONDUS DE STRAINI CEL PUTIN LA MIJLOC, SI CFR IASA CANPIONA.DINAMO E ECHIPA ??????

alpin
alpin  •  08 Octombrie 2011, 20:59
Postat de bengosss pe 08 Octombrie 2011, 18:57

Jorje Costa s.a bazat cu adevarat pe doar 2 jucatori: Mircea Saundu si Mitica Dragomir. Restul "e" vorbe. Adica ne facem ca nu vedem. Atat

Esti manelist, prost-elistule?!

double07
double07  •  08 Octombrie 2011, 19:07
Postat de dharam pe 08 Octombrie 2011, 19:03

ma..da pe site-ul cfr-ului scrie ca meciul cu Debrecen incepe la ora 20:00 ...si voi aici scrieti ca sa terminat 2-2 ...deci chiar ca nu mai inteleg nimic.. de fapt ieri anuntati meciul la ora 20:00 si voi..si acuma stiti din-nainte scorul ?..sau cum ?

meciul s-a jucat ieri

Vezi toate comentariile (7)
Comentează