FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

O nouă echipă interesată de Steliano Filip! A putea fi coleg cu un alt român

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 19:00

După ce l-au împrumutat pe Vali Lazăr la Al-Sailiya, oficialii lui Dinamo îl pot pierde în această iarnă și pe Steliano Filip.

După Karabukspor, se pare că și echipa la care evoluează Alexandru Mățel, Dinamo Zagreb este interesată de un transfer al fundașului dinamovist de 22 de ani.

 În cazul în care croații îl pierd pe Josip Pivarici, fundașul român este văzut drept principalul înlocuitor, anunță TV Digi Sport. Dinamoviștii ar fi dispuși să-l cedeze pe Filip pentru aproximativ jumătate de milion de euro.

Gazeta a anunțat în exclusivitate zilele trecute că Ioan Becali negociază cu Karabukspor pentru transferul lui Steliano Filip în Turcia, unde ar putea să câștige până la 40.000 de euro lunar.

1.000.000 €este cota lui Steliano Filip pe site-ul transfermarkt.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Ianuarie 2017, 00:01

de aia s-au refuzat cate 2 oferte de 1 milion ? la astia in turcia merge trecuta doar jumate de suma in acte, restul se da pe sub masa ? cum sa dai un titular la echipa nationala cu jumate de milion ??

redbuldog
redbuldog  •  30 Ianuarie 2017, 20:49

Care jumate de milion bre..!?Daca se baga Jiovani,se trec 200k pe acte,restu se ,,palmeaza'' ca au astia au o foame, dupa ce sa dat legea gratierii...!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează