FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

O nouă eră » După plecarea lui Pustai, Cătălin Anghel a devenit cel mai longeviv antrenor la o echipă din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 15:45

Cristi Pustai a semnat ieri cu Pandurii, părăsind Gaz Metan Mediaş după 2.144 de zile! Cel mai longeviv antrenor din Liga 1 pe banca unei echipe rămîne Cătălin Anghel, care este de 3 ani, o lună şi patru zile la cîrma Viitorului Constanţa.

"Profesorul" i-a preluat pe medieşeni din Liga B pe 8 martie 2007, reuşind să promoveze în 2008 în prima ligă. Trei ani mai tîrziu, Gaz Metan a jucat pentru prima dată în istorie în cupele europene şi a avut un parcurs remarcabil. Atunci au trecut în preliminariile Europa League de KuPS şi Mainz, fiind eliminaţi în play-off de Austria Viena.

După plecarea sa, cel mai longeviv antrenor pe banca unei echipe a devenit Cătălin Anghel, care ocupă funcţia de "principal" al Viitorului de pe 16 decembrie 2009, adică de 1.131 de zile. Îl urmează Nicolae Manea (Gloria Bistriţa) cu 759 de zile şi Costel Enache (Ceahlăul) cu 691 de zile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  21 Ianuarie 2013, 00:24

in 2009 viitorul era in liga 1?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close