FOTBAL  »  Superliga  »  DEBUT

O nouă speranță în fotbalul românesc » A debutat pentru echipa mare din Liga 1 și l-a impresionat pe antrenor + Inedit: a intrat pe teren cu tricoul lui Costin Lazăr

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 13:28

Alex Chilili (16 ani) a debutat pentru prima echipă a lui FC Voluntari ieri în amicalul cu Rapid, scor 1-1. Tânărul fundaș central a intrat pe teren la pauză și a fost înlocuit cu un sfert de oră înainte de final.

Interesant e că fotbalistul și-a făcut apariția pe teren cu tricoul lui Costin Lazăr pe spatele căruia scria numele fostului jucător de la Rapid și numărul 15. Motivul? Conducerea ilfovenilor încă n-a comandat un tricou și pentru Chilili, însă acest lucru se va întâmpla în perioada următoare.

Antrenorul Dinu Todoran i-a transmis jucătorului său că de acum încolo se va pregăti cu prima echipă a lui FC Voluntari. Totodată, Chilili a fost cel mai tânăr jucător de pe teren la acest joc.

Deși impresionează, fundașul n-a jucat nicio secundă la Turneul de Calificare al naționalei sub 17 ani disputat în Ungaria, însă Ioan Andone a fost cel care a insistat pentru aducerea tânărului la prima echipă a ilfovenilor.

Citește și: Un dinamovist convins a semnat astăzi cu o echipă din Liga 1 » Eșecul "câinilor" l-a împins către fotbal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  14 Octombrie 2018, 15:57

il ia jiji ,el ia vreo 500 jucatori pe sezon pentru a-si consolida pozitia 2!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează