FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE TAS

O veste bună pentru Timişoara? » "Pandurii-Oţelul se joacă!"

Pandurii - Oţelul s-a omologat 0-3 întrucît oltenii n-au plătit la timp o datorie către Dinamo
Pandurii - Oţelul s-a omologat 0-3 întrucît oltenii n-au plătit la timp o datorie către Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 23:28

Bănăţenii susţin că TAS le-a dat dreptate gorjenilor şi va reprograma partida cu liderul, decisă 0-3 la "masa verde" de comisiile din România. Galaţiul spune că e vorba de o intoxicare

În plină luptă pentru titlu, Timişoara consideră că are încă un as din mînecă. Managerul sportiv Daniel Stanciu, susţine că meciul Pandurii - Oţelul, din prima rundă a returului, va fi reprogramat! "Am informaţii din anumite surse, apropiate celor din Tîrgu Jiu şi celor de la TAS. Se pare că va fi o hotărîre favorabilă echipei Pandurii, ce va fi făcută publică în următoarele zile. Foarte probabil, disputa cu Oţelul se va juca pînă la urmă. Oltenii mai au şansa de a cîştiga unu sau trei puncte", a dezvăluit Stanciu.

Avocatul Pandurilor, Justin Ştefan, susţine că TAS nu a luat încă o decizie: "Momentan, sîntem la faza schimbului de corespondenţă cu cei de la Lausanne fiindcă vor să înţeleagă exact ce s-a întîmplat. E imposibil ca oamenii de la Poli să ştie deja ce se va hotărî în cele din urmă".

La rîndul lor, şefii liderului îi acuză pe rivalii de pe Bega de dezinformare în scopul de a destabiliza echipa în lupta pentru titlu. "Este o mare tîmpenie! De unde au ei surse la TAS?! Timişorenii încearcă diverse modalităţi de a pune presiune pe jucătorii noştri, dar mai bine s-ar ocupa de problema lor cu licenţa. Au foarte mari dificultăţi acolo, mira-m-aş să o ia", a replicat directorul general Marius Stan.

"Pe cuvîntul meu de onoare că nu ştiu nimic de aşa ceva! TAS ne-a anunţat doar că şi noi trebuie să plătim o taxă, dar noi nu dăm nici un ban. Să dea cluburile pentru că Liga nu are bani!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Nu ştiu ce a zis Stanciu, eu o să-i fac o bucurie lui Marius Stan, deşi nu merită: Pandurii - Oţelul nu se va juca! Oricum, o să-l dau în judecată pe Stan pentru prostiile pe care le-a inventat despre licenţa noastră"
Marian Iancu, finanţator Poli Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
t_danc
t_danc  •  14 Aprilie 2011, 21:54

SI DACA SE VA JUCA TOT BLAT FAC.

baias.sorin
baias.sorin  •  13 Aprilie 2011, 14:18

Otelul uita-te,ziua ta,cand vei cadea pe 2 se-apropie!

ornitoric
ornitoric  •  13 Aprilie 2011, 12:17

va castiga Otelul pe teren , sa vezi atunci ,,doliu" la Timisoara !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează