FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Obiectiv clar: "Primavara europeana"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Steaua a plecat in aceasta dimineata spre Spania, in vederea meciului din Liga Campionilor de marti, cu Sevilla. Stelistii au ajuns la Aeroportul International Henri Coanda in jurul orei 9:15. In afara de jucatori si staful tehnic, la Sevilla au mai plecat managerul general Adrian Ilie, dar si presedintele Valeriu Argaseala. Lumea i-a recunoscut imediat pe stelisti, care au fost solicitati sa dea citeva autografe. Nici mesajele de incurajare pentru echipa antrenata de Massimo Pedrazzini nu au lipsit. "Bafta Banele! Sa le dai gol", "Succes marti, sa-i bateti pe spanioli", "Ai grija Dicanio, sa le arati ce inseamna fotbalul adevarat", "Goe, tot cu capul, tata!". Acestea au fost citeva dintre mesaje fanilor stelisti prezenti la aeroport. Voia buna si glumele nu au lipsit nici de aceasta data. Petre Marin si-a luat pasaportul dar in acelasi timp si pe cel al lui Goian. In timp ce Goe nu isi gasea pasaportul Petre Marin nu avea nici o problema. Cind a realizat ca a luat doua pasapoarte a inceput sa strige: "Goeeee, uite-ti ba pasaportul, e la mine". Raspunsul lui Goian a venit imediat: "Zapaugule!".

"Batem Sevilla"
Primul sosit din delegatia ros-albastrilor a fost Valeriu Argaseala care spera intr-o evolutie cit mai buna a echipei, in meciul de marti din Spania. "Sintem pregatiti, chiar foarte pregatiti! Sintem optimisti atit noi cit si baietii. Mergem in aceasta deplasare sa cistigam puncte. Putem sa cistigam meciul cu Sevilla, chiar daca este o echipa puternica, dar si noi sintem la fel de puternici ca si ei. In fotbal multe lucruri depind de joc, dar si de forma jucatorilor. Este pacat ca nu avem toti jucatori apti pentru acest meci, dar nu ne facem probleme, pentru ca si asa putem sa cistigam. Vrem sa ajungem in primavara europeana, dar asta inseamna sa calculam exact de cite puncte avem nevoie. Batem Sevilla acum, o mai batem si la Bucuresti si putem spera la o calificare", a spus la plecarea din Romania, presedintele clubului Steaua, Valeriu Argaseala.

"Mergem sa cistigam!"
Dupa sosirea echipei la aeroport, si-a facut aparitia si managerul general, Adrian Ilie, care este sigur in victoria ros-albastrilor. "Mergem sa cistigam! Sintem pregatiti sa aducem puncte importante. Va fi un meci greu, dar nu unul imposibil. Avem jucatori buni, care pot face diferenta si in acelasi timp care pot produce surprize. Este important pentru noi sa cistigam acest meci. Despre Sevilla ce pot sa zic, a avut o perioada mai slaba, dar aseara a cistigat meciul cu Levente. Sper sa jucam la fel cum am facut-o cu Arsenal, dar de aceasta data sa cistigam. Sau daca nu jucam ca in meciul cu Arsenal, sa jucam si sa cistigam", a adaugat Ilie.

Steaua urmeaza sa intilneasca marti cu incepere de la ora 21:45, echipa spaniola Sevilla, in al treilea meci al grupei H, meci contind pentru grupele Ligii Campionilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează