FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - SEPSI 2-1

Obiectivul lui Juventus după ce a reușit prima victorie din Liga 1: "Sperăm să reușim, ar fi bine pentru campionat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 20:22

Marin Barbu, tehnicianul celor de la Juventus București, s-a declarat extrem de mulțumit de prima victorie obținută de echipa sa în Liga 1, 2-1 pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

"Sunt fericit. E o victorie muncită, dar e o victorie de moral care contează mult pentru echipa noastră. E un nou început. Sperăm ca băieții să aibă aceeași concentrare în continuare. Jucătorii au jucat pentru onoarea lor, mai puțin pentru bani.

Dacă își revin și jucătorii noștri accidentați, sperăm să mai obținem două-trei victorii până la finalul campionatului pentru a intra în play-off cu 10-12 puncte. Ar fi un lucru bun și pentru noi, dar și pentru campionat",  a declarat cel poreclit "Magiun", la Look TV. 

"Am câștigat și e foarte bine, dar nu avem timp să sărbătorim. Acum putem să începem meciurile altfel, nu mai suntem încruntați. Ne urmărea această presiune că nu aveam nicio victorie în Liga 1" Simon Măzărache, Juventus București 

Citește aici cronica partidei Juventus - Sepsi 2-1

VIDEO cu golurile partidei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează