FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE FĂRĂ PRECEDENT LA PLOIEŞTI

Observatorul de joc, Paul Cazan, acuză Petrolul: "A fost premeditare"

Paul Cazan (dreapta) a părut depășit de evenimente. FOTO Alex Nicodim
Paul Cazan (dreapta) a părut depășit de evenimente. FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 01:59

Oficialul Ligii spune că agresorul poate face puşcărie doar dacă Galamaz va face plîngere împotriva lui


- Domnule Cazan, preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, vă reproşează că n-aţi cerut Jandarmeriei să intre mai repede pe stadion.
- Am auzit, dar nu puteam să iau respectiva decizie pînă nu-mi solicita acest lucru arbitrul.

- Şi cînd v-a cerut Robert Dumitru acest lucru?
- Abia după ce Tătăruşanu a fost rănit de petarda aruncată din peluză. I-am spus să-mi dea 10 minute şi a întrerupt jocul. Jandarmii şi forţele de ordine s-au masat apoi în zona galeriei Petrolului.

- Cine a decis întreruperea meciului?
- Arbitrul. Eu doar i-am spus ce prevede regulamentul în situaţii de acest gen, iar el a fost cel care a decis că meciul nu poate fi reluat în siguranţă. Suporterii n-au fost evacuaţi, ci au plecat după ce s-a anunţat la staţia de amplificare că jocul a fost suspendat.

- Aţi observat dacă agresorul a avut un box pe mînă cînd l-a lovit pe Galamaz?
- Nu. Am văzut doar că Galamaz avea tîmpla înfundată şi nu-i curgea sînge. Cred că dacă suporterul l-ar fi lovit cu box îl nenorocea pe săracul Galamaz. Am aflat însă că i-au făcut o radiografie la Ploieşti şi nu are fractură.

- Aţi văzut momentul pătrunderii fanului pe teren şi pumnul aplicat lui Galamaz?
- Nu. Cred însă a fost vorba de premeditare. Au intrat trei pe teren, bodyguarzii au oprit doi şi l-au făcut scăpat pe unul. Altfel, nu-mi explic de ce n-a fugit nici unul după agresor! Măcar l-ar fi avertizat pe Galamaz şi nu se mai întîmpla nimic. Petrolul riscă o suspendare drastică, dat fiind faptul că ei sînt recidivişti. Păcat de stadionul ăsta nou!

- Dar agresorul ce riscă?
- O amendă şi interdicţia de a mai intra pe stadioane vreo 5 ani. Doar dacă face plîngere Galamaz poate ajunge la puşcărie.

- La şedinţa tehnică dinaintea meciului totul a fost în regulă?
- Da, nu mă gîndeam că vor fi probleme cu un dispozitiv format din 280 de jandarmi, 150 de stewarzi şi 50 de poliţişti. Fiind un meci cu un grad de risc ridicat, la stadion a fost prezent şi un procuror însoţit de prefect.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
liviuemil
liviuemil  •  31 Octombrie 2011, 13:41

Pai voi(observatori, arbtru rezerva, oficiali) la ce va uitati, ca doar stati pe margine si aveti vizibilitate 180*. Ce delaratie timpita.

kily
kily  •  31 Octombrie 2011, 13:16

Cazane, ai acelasi caracter cu al prietenului tau, Sandu Nasu'! Voi doi ati fost praduitorii celui mai frumos Sportul Studentesc din istoria fotbalului nostru, va bateati joc de munca lui Aurica Radulescu si Octavian Ionescu. Esti un om de nimic, asemenea tuturor celor ce iau bani de la FRF!

badman183
badman183  •  31 Octombrie 2011, 12:16

este regretabil ceea ce s-a intamplat la acest meci,insa nu inteleg de ce acest regulament sportiv prevede suspendari pt jucatorii lipsiti de aparare.????????????????? acel nenorocit nu a avut nici un fel de regret si a incercat sa continue agresiunea si la alti jucatori.jandarmeria trebuie sa aplice sactiuni firmei de paza si sa se faca dosare de complicitate celor 2 din firma de paza care l-au lasat voit pe nenorocit sa patrunda in teren

Vezi toate comentariile (15)
Comentează