FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu, în vizorul altor două cluburi de mare tradiție » În ce campionat ar putea ajunge „perla” de la FCSB

Octavian Popescu (19 ani)
Foto: Imago
Octavian Popescu (19 ani) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 10:36 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 14:09

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre cei mai promițători tineri jucători din România. Datorită evoluțiilor foarte bune din acest sezon, tânărul mijlocaș de la FCSB începe să fie remarcat de mai multe cluburi importante din Europa, însă pretențiile lui Gigi Becali reprezintă un impediment în eventualele negocieri.

După ce presa din Italia a anunțat că fotbalistul de la FCSB este dorit de Torino, acum au apărut informații în presa din Turcia conform cărora favoritul lui Gigi Becali este dorit de Galatasaray și Beșiktaș. Cele două formații de mare tradiție din Istanbul sunt impresionate de randamentul oferit de Tavi Popescu, luând în considerare și vârsta sa.

Ce se întâmplă dacă Sepsi câștigă Cupa României și termină pe loc de baraj + Situație bizară: două echipe din play-out în cupele europene!
CLASAMENT
Ce se întâmplă dacă Sepsi câștigă Cupa României și termină pe loc de baraj + Situație bizară: două echipe din play-out în cupele europene!

Octavian Popescu, dorit de Galatasaray și Beșiktaș

„Octavian Popescu este unul dintre cei mai importanți jucători din noua generație a fotbalului românesc. Are un potențial uriaș, însă transferul său nu va fi ușor de realizat din cauza pretențiilor financiare exagerate ale lui Gigi Becali, patronul echipei", au scris turcii de la fanatik.com.tr. 

Aflat în cea mai bună perioadă a carierei, Tavi Popescu a devenit rapid fotbalistul preferat al finanțatorului de la FCSB, astfel că Gigi Becali nu este dispus să-și vândă „perla” pentru mai puțin de 50 de milioane de euro.

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las?! Când spun eu de 100 de milioane, sunt convins că e greu să obțin banii ăia. Dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. 

Nu, tată! Îi voi da drumul băiatului și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am luat 3.5 milioane de euro”, declara Gigi Becali în luna martie.

3 milioane de euroeste cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt.com

200.000 de euroa plătit FCSB atunci când l-a achiziționat pe Octavian Popescu de la Regal Sport, un club de juniori din București. Rapid și Universitatea Craiova îl mai avuseseră pe Tavi în curțile lor, sub formă de împrumut, dar nu s-au încumetat să achite atâția bani pentru un copil

Citește și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV Gazeta a aflat delegările pentru Voluntari - FCSB și CFR Cluj - CS Universitatea Craiova! Cine rămâne disponibil pentru „meciul de titlu”

EXCLUSIV Pe cine bagă Uhrin la baraj? Jucătorii amenință să boicoteze meciurile de totul sau nimic pentru Dinamo!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
dobrin
dobrin  •  13 Mai 2022, 17:32
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 13 Mai 2022, 15:34

Cu totii nu il suportam pe becali si aberatiile lui dar poate totusi isi va duce la final aceasta viziune. Ar fi ceva pt fotbalul romanesc sa incepem sa exporta jucatori pe zeci de milioane. Ar ajuta cluburile sa faca performanta poate o sa mai avem si noi o echipa 2 in grupele UCL ..CE FRUMOS AR FI

O sa luam si noi milioane cand vom scoate fotbalisti, nu petarde.

blatistu49
blatistu49  •  13 Mai 2022, 17:03

Vin englezii la Buzau

lake1001
lake1001  •  13 Mai 2022, 15:44

Botosaniul si Voluntariul au intrat pe fir. :):)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează