FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un component al Generației de Aur despre Tavi Popescu: „Nu poate face față rigorilor din Serie A dintr-un singur motiv”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 13:57 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 15:08

Florin Prunea, fost portar și conducător în Liga 1, nu crede că mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) ar putea face față în Serie A.

Presa din Italia scrie că Torino, care a terminat sezonul pe locul 10, ar negocia cu FCSB pentru transferul internaționalului român, dar fostul membru al „Generației de Aur” este de părere că Octavian Popescu nu este suficient de dezvoltat pentru ca în acest moment să reziste în Serie A.

Prelungește cu Inter și pleacă! Ultimele detalii despre transferul lui Ionuț Radu
ITALIA
Prelungește cu Inter și pleacă! Ultimele detalii despre transferul lui Ionuț Radu

Florin Prunea nu crede că Tavi Popescu poate face față în Serie A

„Nu ar trebui să ne mai grăbim. Toată lumea a țipat după Octavian Popescu «Îl vrem la echipa națională. E cel mai bun». Iar când a intrat s-a văzut că e un alt ritm la echipa națională. 

Orice e posibil. El și alți tinerii jucători sunt monitorizați în permanență. 

E posibil să fie vorba de un transfer, dar cred că în momentul de față Octavian Popescu nu poate face rigorilor din campionatului italian. Mai ales din punct de vedere fizic”, a spus Florin Prunea la ProArena.

Victor Becali, după ce italienii au anunțat interesul lui Torino pentru Tavi Popescu: „Gigi Becali va accepta doar o ofertă astronomică”

Victor Becali, reprezentatul firmei care-l impresariază pe Octavian Popescu, a explicat că momentan nu există o ofertă concretă și că un viitor transfer depinde de patronul FCSB, Gigi Becali. 

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. 

Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta. Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. 

Deocamdată nu este nimic concret. Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a spus Victor Becali la GSP LIVE.

Citește și: 

Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  20 Iunie 2022, 14:17

Băiatul a departe de Man, Morutan, Hagi jr., "perle " gigiste promovare la greu si esuate in Europa. Asa ca e previzibil traseul lui Octavian Popescu. Daca nu o fi viitorul lemntanase, legat pe viața la stana. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează