FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Victor Becali, după ce italienii au anunțat că Torino negociază pentru Tavi Popescu: „Știți pretențiile patronului de la FCSB”

Octavian Popescu // FOTO: Imago
Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 10:10 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 10:28

Victor Becali, reprezentatul firmei care-l impresariază pe Octavian Popescu (19 ani), a vorbit la GSP LIVE despre un posibil transfer al mijlocașului de la FCSB

Presa din Italia a scris că Octavian Popescu este pe lista celor de la Torino, dar Victor Becali a explicat că momentan nu există o ofertă concretă și că un viitor transfer depinde de patronul FCSB, Gigi Becali. 

VIDEO Victor Becali, după ce italienii au anunțat interesul lui Torino pentru Tavi Popescu: „Gigi Becali va accepta doar o ofertă astronomică”

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta. 

Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret.

Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a spus Victor Becali la GSP LIVE. 

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Octavian Popescu: 50 de milioane de euro  

Omul de afaceri a anunțat în repetate rânduri că este gata să renunțe la extrema de 19 ani pentru 50.000.000 de euro. „Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las?! 

Când spun eu de 100 de milioane, sunt convins că e greu să obțin banii ăia. Dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun.  Eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă de transfer de când am intrat în fotbal”, a spus Becali pe 16 martie. 

Citește și:

A „trântit" un meci pentru CFR și acum a semnat cu FCSB » Becali l-a adus pe omul acuzat de propria echipă: „Ne-a mințit, ne-a tot dus cu zăhărelul”

MM Stoica s-a opus, Gigi Becali a făcut ca el » Cum a trecut din nou patronul FCSB peste părerea managerului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
elgabri
elgabri  •  21 Iunie 2022, 13:04

Asta e o alba-neagra(machedoneasca) doi negociaza iar al treilea (fraier) *** si l cumpara !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amiralul2022
Amiralul2022  •  20 Iunie 2022, 21:53

Nu mai scăpăm de voi, bandiților samsari ?! Voi ați distrus fotbalul românesc !...

alexiosas
alexiosas  •  20 Iunie 2022, 15:14

Alo! Gesepeu? in primul articol ati pomenit ca apare pe calciomercato.com....nu apare,asa ca vreau linkul....apar un portar,Mondragada,fotbalist in coproprietate cu Juventus si Piatek

Vezi toate comentariile (24)
Comentează