FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ofertă neaşteptată pentru Dorin Rotariu » Echipa din România care vrea să plătească 1,3 milioane € pentru el

Rotariu a punctat de 9 ori în ultimul sezon: 7 goluri în campionat și două în Cupă
Rotariu a punctat de 9 ori în ultimul sezon: 7 goluri în campionat și două în Cupă

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 22:29

Dinamoviştii speră să obţină cel puţin 4 milioane de euro pe tînăra vedetă, însă Man United, Sporting şi Celtic n-au mai dat nici un semn de viaţă. Rotariu e curtat mai nou de CS U Craiova, oficialii nou-promovatei fiind dispuşi să achite pe loc o sumă importantă pentru nivelul Ligii 1.

Dorin Rotariu în tricoul alb-albastru al CraiOlguţei? Oficialii grupării ce a obţinut deja promovarea, pe plan sportiv, în Divizia A consideră că nu este un vis interzis. Oltenii vor să dea o lovitură de imagine în această vară şi au în plan să facă o ofertă pentru a-l achiziţiona de la "cîini" pe unul dintre golgeterii ultimului sezon.

Juveţii intenţionează să plătească 1,3 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe mijlocaşul de 18 ani. De văzut cum vor reacţiona roş-albii în faţa singurei propuneri concrete de pînă acum, în rest existînd doar monitorizări din partea unor cluburi de "afară".

CS U Craiova a început de mai bine de o săptămînă să pistoneze afacerea. Două detalii dezvăluie intenţiile grupării din Bănie:

1. Iosif Rotariu, unchiul dinamovistului, a fost în urmă cu 10 zile invitatul special al conducătorilor olteni la partida acestora cu ASA (2-0). "Am avut nişte emoţii teribile pentru Craiova! Doar pentru Steaua am mai simţit aşa ceva", afirma Rotariu la finele meciului.

2. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a început să facă afaceri cu gruparea craioveană. Impresara îl reprezintă pe Mateiu, ex-FC Braşov, care a semnat deja cu CS U, tot ea îl reprezintă şi pe Roti.

1 milion de euro este cota lui Rotariu, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:27
Postat de loritzu pe 08 Iunie 2014, 10:06

Dati-l repede , daca oferta este reala nu stati pe ganduri 5 secunde, cu asa oportunitate nu ne mai intalnim !!!!

..))) corect, numai ca nu e nimic adevarat..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 04:27

fals. nu e nici o oferta, e doar o inventie./

loritzu
loritzu  •  08 Iunie 2014, 10:06

Dati-l repede , daca oferta este reala nu stati pe ganduri 5 secunde, cu asa oportunitate nu ne mai intalnim !!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează