FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ofertă oficială pentru Ionuț Negoiță! Dumitru Dragomir a anunțat suma pe care o pune pe masă pentru a prelua Dinamo

Dumitru Dragomir a fost președinte la LPF înainte de Gino Iorgulescu
Dumitru Dragomir a fost președinte la LPF înainte de Gino Iorgulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 17:03

După ce a anunțat că este interesat de clubul Dinamo, Dumitru Dragomir a venit acum și cu banii pe care ar fi gata să-i investească pentru a cumpăra clubul din „Ștefan cel Mare” de la Ionuț Negoiță. 

Fostul președinte al LPF pune pe masă un milion de euro, însă anunță că stadionul și baza de la Săftica n-au cum să intre în afacere, nefiind în proprietatea clubului

"Da, domnule, dacă e ieftin, sigur că sunt tentat. Eu îi dau un milion de euro lui Negoiţă pe Dinamo acum. Am zis că brandul Dinamo, cu tot cu stadion, poate face 30 de milioane. Şi cu stadion, şi cu Săftica. Dar eu am înţeles că la Săftica au cam vândut pământul. Acum ce să mai vândă? Lotul şi un loc în Liga 1. Singurii care ar costa ceva bani ar fi suporterii şi Mircea Rednic", a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Conform surselor GSP, Negoiță,  patronul RIN Hotels îi face marcaj puternic lui Mircea Rednic, care s-a arătat interesat de achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni (Detalii AICI).

CITEȘTE ȘI:

Dragomir, interesat să preia Dinamo! Cât crede că valorează clubul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  03 Aprilie 2019, 23:49

Mitica.....lasa banii la saltea pentru zilele de parnaie pe care urmeaza sa le executi !! Va trebui sa platesti niste oameni priceputi sa-ti scrie niste carti, care te vor ajuta la eliberarea conditionata !! De asemenea, vei sta prin spitale, precum Borcea, pentru ca nu vei suporta usor regimul penitenciar si doctorii te vor costa destul de mult !!

10153324563120690
Stoica Relu  •  03 Aprilie 2019, 20:47
Postat de knattspyrnufelag_elfsborg_etc pe 03 Aprilie 2019, 19:32

BAAAAAAAAAAAAAAAAAI NU NE CUMPERA NIMENIA PE NOI CINE SA CUMPERE O IECHIPA DE LOSERI CU 300 DE SUPROTERI CARE NA MAI CAESTIGAT UN TILTU DE 12 ANI SI CARE ADUCIE GIUCATORI REFUZATI CARE GIOACA PE UN COVRIG ALEEEEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEEEE

Pai Gnoere nu era un jucator refuzat cand a venit la Dinamo gratis?Voi l ati luat cu bani de la noi ,pentru ca sunteti prea fudui sa luati gratis.Gigica cumpara si degeaba cumpara.Titlul e la ani lumina si anu asta.Noi macar suntem saraci,pentru ca patronul e zgarcit,dar la voi se arunca cu banii pe geam de 4 ani si nimic.Rade ciob de oala sparta si el e facut zob!

cornelconasu
cornelconasu  •  03 Aprilie 2019, 20:06

Mitică, vezi că nu are Borcea coleg de pat ! ADN-un tău e din laturi!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează