FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficial! A plecat din Liga 1: s-a făcut transferul de 200.000 de euro

Junior Pius, de la FC Botoșani, face un penalty stupid la Ploiești. Foto: sportpictures.eu
Junior Pius, de la FC Botoșani, face un penalty stupid la Ploiești. Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 21:41 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 22:32

FC Botoşani a anunțat despărţirea de fundaşul central Junior Pius, transferat la Deportivo de Chaves, din prima ligă a Portugaliei, pentru 200.000 de euro.

Valeriu Iftime a făcut o afacere bună cu Junior Pius. L-a adus în martie 2023, liber de contract, iar acum l-a vândut în Portugalia, prim-divizionarei Deportivo de Chaves, în schimbul a 200.000 de euro!

Denis Alibec, așteptat în Superligă: „E decizia lui acum!”
MERCATO
Denis Alibec, așteptat în Superligă: „E decizia lui acum!”

Comunicatul oficial al lui FC Botoșani

FC Botoșani a oficializat astăzi despărțirea de apărătorul nigerian, care în 2023 - 2024 a bifat 17 apariții în Superliga, din 21 posibile:

FC Botoșani anunță despărțirea de fundașul central Junior Pius, transferat la formația Deportivo de Chaves, din prima ligă a Portugaliei. Sosit pe „Municipal” în a doua parte a sezonului anterior, Pius și-a câștigat locul în centrul apărării echipei noastre, evoluând în 28 de meciuri pentru „roș-alb-albaștri” și contribuind chiar și cu o pasă decisivă. FC Botoșani dorește, astfel, să îi mulțumească lui Junior Pius pentru perioada petrecută alături de noi și să îi ureze, totodată, mult succes în noua sa aventură!

- Comunicat FC Botoșani

Junior Pius a fost acuzat de Eduard Florescu că s-a dat „lovit” la 2-0 cu Oțelul Galați

Pius a dezamăgit crunt în decembrie. Nigerianul nu a făcut parte din lotul moldovenilor la ultimul meci al anului, 2-0 cu Oțelul Galați. Iar la finalul acelei partide, Eduard Florescu, marcatorul celor două goluri, a lansat un atac neașteptat la adresa mai multor coechipieri care nu ar fi vrut să joace.

„Nu știu dacă mulți au observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Azi au lipsit câțiva din acel meci. Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează. Sunt niște lași. Pentru că, după meciul cu Dinamo, la unii au apărut niște accidentări așa peste noapte.

O fi venit cineva noaptea când dormeau și le-a dat la genunchi. Se pare că ne-a mers bine fără ei”, declara, atunci, Eduard Florescu la Prima Sport.

Kablan N'Goma a ajuns la Hermannstadt, Virgile Pinson a plecat liber

În afara lui Pius, la meciul cu Oțelul mai lipsiseră din lot Virgile Pinson, Romario Benzar și Kablan N'Goma. Lui Pinson i s-a arătat între timp ușa, iar N'Goma a ajuns la FC Hermannstadt.

În schimb, Botoșaniul s-a întărit în această iarnă cu Aldaír Ferreira (Dziugas), Ioan Filip (U Cluj), Andrei Miron (U Cluj), Juan Cruz Kaprof (Sarmiento Junin), Zoran Mitrov (Petrolul), Alexandru Piftor (Unirea Dej).

Mai puteți citi:

Un fost campion cu FCSB dezvăluie cum l-a presat Reghecampf să semneze cu Anamaria Prodan: „Mi-a zis: «Hai, semnează, că o să fie bine!»”

De ce a plecat Andrei Artean de la Farul » Explicația lui Gică Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  17 Ianuarie 2024, 04:28

Valeriu Iftime a făcut o afacere bună cu Junior Pius. L-a adus în martie 2023, liber de contract, iar acum l-a vândut în Portugalia, prim-divizionarei Deportivo de Chaves, în schimbul a 200.000 de euro! unde e afacerea buna? un fotbalist (luat gratis) nu produce cheltuieli?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează