FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Carlos Fortes s-a despărțit de CS Universitatea Craiova » Portughezul a semnat în Maroc

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 09:10

E oficial, CS Universitea Craiova s-a despărțit de Carlos Fortes (25 de ani). Mijlocașul a ajuns sub formă de împrumut în Maroc, la formația Ittihad Tanger (locul 15, penultimul, în prima ligă), mutarea fiind oficializată pe contrul de Facebook al marocanilor. 

Oltenii sperau să obțină o sumă de bani în schimbul forbalistului portughez, dar cele două părți s-au înțeles doar asupra unui împrumut până în vară.

Fortes mai avusese în septembrie 2019 o tentativă de a pleca de la Craiova. Acesta negociase cu israelienii de la Ashdod, dar în cele din urmă a continuat în România. 

Carlos Fortes a fost adus la Craiova de la Gaz Metan Mediaș, însă evoluțiile sale din Bănie au dezamăgit. Vârful portughez a înscris un singur gol în Liga 1, în 20 de apariții. Mai mult, fostul antrenor Victor Pițurcă renunțase complet la Fortes în ultimele etape din 2019, perioadă în care acesta a evoluat pentru „satelitul” alb-albaștrilor din Liga 3. 

În vârstă de 25 de ani, Fortes a evoluat de-a lungul carierei pentru Racing Santander B, Braga B, Braga, Șanliurfaspor, Vizela, Gaz Metan Mediaș și CS Universitatea Craiova.  

Vezi și: 

EXCLUSIV L-a avertizat pe Pițurcă! Ioan Sdrobiș dezvăluie dialogul purtat cu fostul antrenor al oltenilor: „Victorașule, n-ai echipă! Improvizații și tâmpenii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
adiktedz
adiktedz  •  09 Ianuarie 2020, 16:15

Un mercenar, sper sa nu mai auzim de el vreodata. Salut

rockyus
rockyus  •  09 Ianuarie 2020, 13:04
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Ianuarie 2020, 11:10

CSu a pierdut un super jucator../.Puti l a stricat...

Era stricat dinainte...o *** de jucator!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  09 Ianuarie 2020, 12:59

Un nou inceput. Succes !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează