FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA // EXCLUSIV L-a avertizat pe Pițurcă! Ioan Sdrobiș dezvăluie dialogul purtat cu fostul antrenor al oltenilor: „Victorașule, n-ai echipă! Improvizații și tâmpenii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 10:30

CS Universitatea Craiova s-a despărțit săptămâna trecută de Victor Pițurcă (63 de ani), tehnicianul fiind demis din Bănie din cauza rezultatelor modeste, dar și pe fondul unor neînțelegeri cu finanțatorul Mihai Rotaru. 

Invitat în această dimineață la GSP Live, Ioan Sdrobiș (73 de ani), fost antrenor în Liga 1, a povestit un dialog purtat cu Pițurcă în momentul în care acesta se afla încă la Craiova. 

„I-am spus lui Victor: «Victorașule, n-ai echipă! Apărare zero, în față ai probleme, doar pe la mijloc ai niște jucători buni» Linia de fund era sub orice critică. Impovizații, numai tâmpenii. El știe să facă reconstrucție, dar e un om orgolios”, a spus Ioan Sdrobiș, la emisiunea GSP Live. 

Victor Pițurcă a lăsat Craiova pe locul 4, cu 37 de puncte, la 7 lungimi de liderul CFR Cluj. 

Vezi și: 

Marcel Popescu, făcut praf după ce i-a atacat pe Craioveanu și Pițurcă: „Ai clacat tu, boșorogule, nu un câștigător de Liga Campionilor!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
danny_l
danny_l  •  08 Ianuarie 2020, 12:14

Trebuiau aduși Cristiano,Dubala,Messi,Van Duci,Mâne și încă ceva jucător i de duzină ca să fie sigur Piti că ia Campionatul.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Ianuarie 2020, 12:05

...s ar putea sa fie doar vina antrenorului ...daca acest lot cu Papura la carma castiga campionatul ?...ce te faci Parintele ?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  08 Ianuarie 2020, 11:56

Vad ca toata lumea buna (buna o fi?) il lauda pe Piturca dar cu totii uita ca aceasta a avut rezultatele cele mai slabe, chiar mai slabe ca ale lui Papura - antrenor debutant, pus de conjunctura, si care a avut la dispozitie un lot mult mai slab valoric (dovada jucatorii veniti la cerera lui Piturca, fara sa plece altii). Pentru asta nu exista explicatii? Si daca lotul este slab cum, Dumnezeule, sa mai si trimiti jumatate de echipa in tribuna, pe motiva doar de tine stiute, iar in teren sa improvizezi mai rau ca in curtea scolii? Au, marii specialisti, raspuns si la intrebari de acest gen sau doar ne multumim sa spunem ce genial este Piturca si cat de josnica este Craiova?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează