FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Marcel Popescu, făcut praf după ce i-a atacat pe Craioveanu și Pițurcă: „Ai clacat tu, boșorogule, nu un câștigător de Liga Campionilor!”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 15:57

Marcel Popescu, 70 de ani, managerul general de la CS Universitatea Craiova, a făcut câteva declarații dure la conferința de presă de prezentare a lui Dan Nistor, primul căpitan dinamovist care se transferă la o echipă din Craiova în istorie!

„Suntem surprinși. Noi am mizat pe Pițurcă, l-am considerat un comandant. Dar a clacat. Și Craioveanu a clacat! Probabil a fost  dezamăgit că unul dintre idolii lui, Pițurcă, a dezarmat și s-a predat, a renunțat”, a explicat Marcel Popescu. 

Fanii au luat cu asalt forumurile, atât pe GSP, cât și pe rețelele de socializare:

  • „Ai clacat tu, boșorogule, nu un câștigător de Liga Campionilor!”
  • „Prea multe vipere acolo: Cartu, Papura, Marcel Popescu, prea multi jucatori care l-au sapat pe Piturca! A patit-o si Mangia, acum a venit randul lui Piturca. Papura, din nou intermediar pana ce scoate Craiova din Play-off - pana cand o sa mai mearga fara profesionisti in club? De ce credeti ca au plecat, rand pe rand, Geolgau, Lung, acum si Craioveanu?”
  • „Nea "Zombie" asta cat a fost Piturca acolo cred ca a lucrat pe la cantina ca nu l-am mai vazut sa iasa cu ceva in presa. Acum ca a plecat e tatic ce sa mai ...”
  • „Cum să vorbești așa de Craioveanu? Este un om deosebit!”
  • „Va veni momentul când Cârțu va fi tras pe dreapta. V-a fost dor de conferințe de presă?”

Craioveanu, OUT de la Craiova: „Nu sunt pus în valoare, ce să mai fac acolo?”

Gică Craioveanu, președintele de imagine de la CS Universitatea Craiova, a anunțat că părăsește clubul din Bănie, fiind nemulțumit că nu e pus în valoare. A criticat și tratamentul la care a fost supus Victor Pițurcă, antrenorul care a părăsit clubul. 

Nu mi s-a cerut sfatul de multe ori. Nu mă întreba nimeni nimic. Ce să fac? Să ocup un post degeaba? Sunt alți foști jucători care au o imagine mai bună.  Nu am ce să mai vorbesc cu Rotaru. M-a dezamăgit și faptul că Pițurcă a fost dată afară. Era antrenorul ideal pentru a lupta la titlu. Avea nevoie de jucători și nu i s-au adus. Sunt mute lucruri pe care le-a cerut.  

Cred că el a renunțat când a văzut că nu mai are șanse. Voia să se bată la titlu, dar a văzut că nu are ajutor. De ce nu l-au luat pe Nistor când încă era Pițurcă antrenor? La Craiova toți vrem campionatul”, a spus Craioveanu la TV Digi Sport. 

Citește și:

Fanii Craiovei i-au găsit deja o poreclă lui Nistor: „Sper ca tot stadionul să strige așa”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ipsilante
ipsilante  •  09 Ianuarie 2020, 23:38

Marcel Popescu are merite incontestabile in renasterea Stiintei! Cartu, are merite incontestabile ca jucator si antrenor al Stiintei. Ambii au aparut intr-o conferinta de presa, lunga si lesinata, in care au vorbit mult si n-au spus nimic. Daca ar fi sa-i dau un nume, i-as zice: cum sa te faci de toata jena, in fata suporterilor si jurnalistilor. Pacat! D-ul Rotaru i-a transformat in trepadusi administrativi nesemnificativi. Patronul decide si nici macar nu-i informeaza, iar ei apar in fata nostra si se incurca reciproc, in palavre contradictorii, incapabili sa raspunda intrbarilor si sa clarifice problematica ridicata de ziaristi. JENA TOTALA! FORZA STIINTA!

robotucigas
robotucigas  •  06 Ianuarie 2020, 20:04

Prosti mereu vor trage de un bănuț. Iar *** ala plătește scorpie, eu cred ca Pițurcă trebuie readus, ori luat un antrenor bun

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ctinescu
ctinescu  •  06 Ianuarie 2020, 19:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poarta-te mai civilizat cu colegii si nu mai incerca sa induci lumea in eroare rr.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează