FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj confirmă GSP: George Țucudean ia pauză de la activitatea fotbalistică

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 12:42

CFR Cluj a anunțat astăzi că golgeterul George Țucudean (28 de ani) va lua o pauză, pe o perioadă nedeterminată, de la activitatea fotbalistică. 


Așa cum Gazeta Sporturilor anunța pe 23 august, George Țucudean a decis să se retragă din fotbal, cel puțin pentru o perioadă. 

Atacantul a luat decizia după manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, pierdută 0-1 cu cehii de la Slavia Praga. Țucudean va lua o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea definitivă.

Țucudean i-a transmis hotărârea luată și lui Cosmin Contra, motiv pentru care selecționerul nu l-a convocat pentru „dubla” cu Spania și Malta. 

Comunicatul emis de CFR Cluj

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate! Te așteptăm din nou în Gruia!” .

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
764352140354351
Rahat Cu Perja  •  02 Septembrie 2019, 17:30

Multa sanatate, Tucudean! Fa te bine!

2067504070221278
Patricia Cosmina  •  02 Septembrie 2019, 16:02

buna ziua. am si eu o intrebare mai de resusă asa... de ce gsp nu mai posteaza nimic la academica clinceni (sigla de sus, unde se vad stiri etapa de etapa despre echipele ligii 1...???) din etapa a 3-a cu chindia nu s-a mai scris nimic... PAI ASTA E PROFESIONALISM SAU CE?? Poate vor si suporterii Academicii sa vada stiri depre ecipa lor... macar "live text"... asra e pur si simplu DISCRIMINARE!!! DOMNILOR DE LA GSP! P.S. imi cer scuze. acest comment nu are nici o legatura cu subiectul articolului!! dar, daca si voi ati fi fost in locul nostru nu v-ar conveni.. de ex. la ultimile 4 meciuri, la toate echipele cu care a jucat clinceniul apar.. live, comentarii, foto, video, etc.... la academica... nimic!!! NU ESTE NORMAL DACA ATI FI PROFESIONISTI!!! ASTEPT INCHIDEREA CONTULUI, CA DEOBICEI CAND CINEVA VA CRITICA...

sadikul
sadikul  •  02 Septembrie 2019, 16:02
Postat de Cristi Cristi pe 02 Septembrie 2019, 15:48

Dan Petrescu stie din occident tactica dopingului. La fel si Gica Hagi. De-aia jucatorii cand pleaca de la ei sunt VARZA MURATA

Tot cu fcsb tii si tu ??? Bah nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti exact datele problemei !! @Tucudean ...multa sanatate ...care este mult mai importanta decat fotbalul !! Ai castigat destul in fotbal !! Ai grija de tine si de familie ..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează