FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Constantin Budescu a fost prezentat la noua sa echipă

Budescu
Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 12:53

Alexandru Dandea (31 de ani, fundaș central) a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care el și Constantin Budescu (30 de ani, mijlocaș ofensiv) apar alături de tricoul echipei Astra Giurgiu, împreună cu președintele Dani Coman (40 de ani).

Astfel, Budescu revine la echipa unde s-a simțit cel mai bine de-a lungul carierei sale. A mai jucat pentru giurgiuveni în perioadele 2011-2016 și 2016-2017, reușind să înscrie 73 de goluri pentru campioana României din 2016. Mijlocașul ofensiv a jucat ultima dată pentru Al Shabab (Arabia Saudită).

OFICIAL Constantin Budescu a fost prezentat la noua sa echipă

4.000.000 €e cota de piață a lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

De asemenea, și în cazul lui Dandea este vorba despre o revenire. Acesta a mai îmbracat tricoul Astrei în intervalul 2015-2018, în 60 de meciuri oficiale. Fundașul a jucat în ultimul an pentru Hermannstadt. Mai mult, acesta a apucat să evolueze 4 jocuri și în noul sezon pentru sibieni.

La postare a comentat și Claudiu Belu (25 de ani, fundaș dreapta), fotbalistul lui FCSB, în trecut jucător al Astrei.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, agresat verbal și filmat la un butic de cartier: “Bă, nenorocitule, visezi la Chelsea?! Mbappe, să moară viața mea…”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  28 August 2019, 15:39
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 13:57

Fecesebistii sperau sa vina la ei sa joace pe la Pitesti si pe la Giurgiu. :)) Le-a iesit si asta... Ce *** de club si de suporteri! Zici FC FCSB si ***!

Acum daca a semnat cu Astra, fecesebeii zic totica nu mai e bun. Iar o sa-i zica sarmaluta. Cat a fost la ei, nu-i mai ziceau in niciun fel. Ce vrei, astia sunt fecesebeii:putini, si ingusti la minte.

flipkens
flipkens  •  28 August 2019, 13:57

Fecesebistii sperau sa vina la ei sa joace pe la Pitesti si pe la Giurgiu. :)) Le-a iesit si asta... Ce *** de club si de suporteri! Zici FC FCSB si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close