FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Încă un jucător a plecat de la ASA Tg. Mureș » Cine vine în locul lui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 11:47

Marius Constantin, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut ai celor de la ASA, a plecat oficial de la mureșeni.

Fundașul de 30 de ani va pleca în China, la formația Jiangsu Guoxin, unde antrenor este Dan Petrescu. Constantin va fi împrumutat pentru cinci luni și va reveni la ASA în iarnă.

"Cluburile ASA Tîrgu-Mureș și Jiangsu Guoxin Sainty FC, din prima ligă chineză, au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Marius Constantin.

Împrumutul s-a realizat pentru o perioadă de 5 luni, Marius Constantin urmînd să revină la ASA Tîrgu-Mureș pentru partea a doua a campionatului", se arată în comunicatul oficial al celor de la ASA.

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, ASA Tg. Mureș negociază pentru aducerea lui Ricardo Cadu. Vezi detalii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alpin1
alpin1  •  15 Iulie 2015, 20:28
Postat de fcsteauafan pe 15 Iulie 2015, 13:10

Adica n-au bani sa-l plateasca pe Constantin, dar au bani de Cadu care e de 10 ori mai bun si mai scump?:)) nu o sa vina 100%

o sa se plateasca ca la dinamo:500 de euro si abonament RATB:)))

randoom_._
randoom_._  •  15 Iulie 2015, 13:10

desfiintare usoara. ha ha ha. ma bucura ca nu prezinta niciun interes aceasta stire.

fcsteauafan
fcsteauafan  •  15 Iulie 2015, 13:10

Adica n-au bani sa-l plateasca pe Constantin, dar au bani de Cadu care e de 10 ori mai bun si mai scump?:)) nu o sa vina 100%

Vezi toate comentariile (3)
Comentează