FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Iulian Cristea a semnat cu FCSB pe 5 ani jumătate! A fost prezentat pe site-ul oficial: prima reacție + ce număr va purta

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 11:57

FCSB a anunțat în această dimineață transferul lui Iulian Cristea, mutare confirmată de Gigi Becali aseară, pentru GSP.RO.

Fundașul de 24 de ani a semnat pe 5 ani și jumătate cu formația roș-albastră, unde va purta numărul 24.

Cristea s-a alăturat lotului condus de Mihai Teja, fostul său antrenor de la Gaz Metan Mediaș, dar va debuta abia la primul meci din play-off, fiind suspendat.

„Faptul că am venit încă de acum mă bucură nespus. Am visat de mic să ajung la această echipă, pe care am iubit-o dintotdeauna!

Sper să mă integrez cât mai bine și mai repede în colectiv, să am evoluții bune și să-mi ajut colegii în îndeplinirea obiectivelor", a zis Cristea pentru site-ul oficial al clubului.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Iulian Cristea, primul interviu după transferul la FCSB! Cum a trăit derby-ul de ieri: „Am scos telefonul în autocar” :)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Februarie 2019, 19:10

Bine ai venit la Steaua,Iulian Cristea!

zagna
zagna  •  26 Februarie 2019, 14:03

Bun venit Iulian, Forza FCSB STEAUA !

martinpen
martinpen  •  26 Februarie 2019, 12:59

Cine v-a spus voua ca a semnat pe 5 ani jumatate? La lpf e inregistrat pe 4 luni, pana in iunie 2019. Nici ROAF nu ii permite sa semneze pe mai mult de 5 ani, asa ca ori fcsb si LPF fac ilegalitati, ori gsp nu are informatii corecte si dezinformeaza publicul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close