FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Poli Iași, mai rapidă decât Dinamo! Moldovenii le-au „furat” „câinilor” un fundaș de perspectivă

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 11:52

Politehnica Iaşi şi-a asigurat serviciile fundaşului stânga Răzvan Onea (21 de ani), care a fost om de bază sezonul trecut la CS Afumaţi. 

  • de Ionel Luțan

Onea are, acum, şansa de a juca în primul eşalon competiţional la echipa antrenată de Mihai Teja. Pe fir era şi Dinamo, interesată la rândul ei de tânărul apărător stânga, dar tratativele nu au ajuns la un numitor comun

Au fost discuţii şi cu Dinamo pentru Onea, dar cei de la Iaşi au fost mai dornici de a obţine semnătura acestuia. Răzvan este un tânăr jucător de certă perspectivă care poate confirma la nivelul primei ligi”, a precizat Vasile Neagu, antrenorul divizionarei C din Afumaţi.

Joi, Poli Iași l-a prezentat oficial și pe Sorin Șerban (19 ani), fundaș care a fost împrumutat de la FCSB - Detalii, AICI!

Vezi și: 

FCSB s-a despărțit de un fotbalist adus în această vară! Sorin Șerban a fost împrumutat la Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 August 2019, 16:05

Dinamo nu are fundaș stânga de la Cristi Pulhac încoace. Știindu-se foarte bine treaba asta, tot ce s-a făcut în vară a fost să se aducă un mijlocaș( Sin) folosit fundaș, deși nu manifestă calități pentru acest post. În acest timp, alte cluburi au tot găsit sau au promovat, Dinamo- nimic! Pe flancul drept al apărării, cam aceiași discuție. E inadmisibil să te lauzi că ai secție bună de copii și juniori, sau departament de scouting, și să nu ai permanent două-trei soluții la dispoziție pe posturile deficitare. Ce face scouting-ul? Totdeauna trebuie să înceapă campionatul și pe la jumătatea turului să se orbecăie după jucători. Cum a ajuns un Florin Ștefan la Sepsi, de pildă? Pe lângă Negoiță, Răduță și Iorga au și ei o vină uriașă! Eu i-aș da afară în secunda doi!

luputu
luputu  •  30 August 2019, 14:21

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  30 August 2019, 13:36
Postat de valii_sv pe 30 August 2019, 12:13

Care tineri ? Cati din ei au confirmat ?

... 1. Burlescul a impus regula cu utilizarea obligatorie a celor SUB 21 de ani - dar e doar o amageala pentru fraieri - in Romania era OBLIGATORIU necesar un CAMPIONAT de TINERET-SPERANTE ca pe vremuri. ... 2. Motivatia cu "lipsa de bani a cluburilor" e vrăjeală pentru proşti. Fiecare oraş are un istoric extrem de incarcat in privinţa banilor negri sau fraudaţi de către conducerile cluburilor. Acei bani trebuiau sa intre in circuitul legal si atunci NU s-ar mai fi invocat saracia. (vezi Borcea, Marian Iancu, becaliotii, Padureanu, etc-etc.) -... 3. PORCARIA actuala din LIGA 1 se prelungeste datorita asa-zisilor impresari care şpăguiesc diverse persoane din conducerile cluburilor pentru a-si vinde marfa expirata din import. Acesti traficanti de influenţa trebuie interzisi - sau, cel putin, IGNORAŢI - deoarece fiecare jucator isi poate aranja viitorul contract de munca, FARA IMPRESAR, la fel ca oricare alt muncitor sau angajat. In cazurile litigioase se poate angaja un avocat. Dar NU ne mira cat de prostovani si - la randul lor - lacomi - sunt fotbalistii, pentru ca ii cunoastem ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează