FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL // FCSB s-a despărțit de un fotbalist adus în această vară! Sorin Șerban a fost împrumutat la Poli Iași

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 18:26

Sorin Șerban (19 ani) nici nu a ajuns bine în curtea FCSB-ului că a și fost trimis la o altă echipă. Tânărul fundaș stânga a fost împrumutat la Poli Iași până la finalul acestui sezon de Liga 1. 

  • Guimaraes - FCSB se joacă azi de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.  
  • În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. 
  • Învingătoarea din Portugalia va accede în grupele Europa League.

Moldovenii au făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook, unde i-au urat bun venit jucătorului despre care fostul său antrenor, Dorin Toma, spunea că poate fi titular la FCSB (DETALII AICI)

Puștiul venit de la Minaur Baia Mare (Liga 3) a prins un singur meci din cele șapte disputate de către FCSB în noul sezon al Ligii 1, cel cu FC Voluntari (1-3).

FCSB a plătit în această vară 100.000 de euro celor de la Minaur Baia Mare în schimbul jucătorului și le-a promis acestora 15% dintr-un eventual transfer. Sorin Șerban a semnat cu vicecampioana României un contract valabil pe cinci ani. 

VEZI ȘI:

GUIMARAES - FCSB // Gică Popescu, dezamăgit: „Aș fi preferat un campionat cu Steaua la vârful clasamentului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  29 August 2019, 22:53

Bai gsp-isti lu peste... A fost imprumutat sa joace nu sa frece banca de rezerve.. Pentru voi asta inseamna bataie de joc? Dimpotriva mie mi se pare un gest onorabil fata de un tanar fotbalist... Dar voi NUUU!!! E bataie de joc!!! E umilire!!! Vai de deontologia voastra!!! De aia sunteti ce sunteti si ati ajuns de rasul lumii... Pentru ca principalele voastre stiri tin de "showbiz" si de can-can... Si evident de becali si fcsb care-si bat joc incontinuu si umilesc pe toata lumea... Alte titluri se pare ca nu aveti. Ca nu s-ar mai vinde "fitzuica"!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează