FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

OFICIAL Victor Pițurcă își face echipă! Craiova l-a transferat pe Alexandru Mățel

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 15:22

U Craiova a anunțat oficial transferul lui Alexandru Mățel (29 de ani, fundaș dreapta), fotbalist pe care au plătit 45.000 € celor de la Hermannstadt.

✍️ Alexandru Mățel a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă doi...

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 2 septembrie 2019

Mățel a semnat cu echipa din Bănie un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane. Astfel, acesta este al doilea transfer reușit de Universitatea Craiova de la numirea lui Victor Pițurcă (63 de ani) în funcția de manager general, după Andrei Ivan (22 de ani, atacant).

Pițurcă îl știe pe Alexandru Mățel din perioada în care pregătea naționala României, echipă pentru care Mățel a adunat 17 selecții.

Mățel a jucat de-a lungul carierei pentru Farul, Delta Tulcea, Astra Ploiești, Dinamo Zagreb și Hermannstadt.

Vezi și:

Gică Popescu reacționează după editorialul lui Costin Ștucan: „Suntem o țară bolnavă" 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
305457553261788
Leo Dinu  •  02 Septembrie 2019, 20:06

Bine ca il luarati sa stea rezerva la voi, pentru locul 4, decat titular la noi, pentru locul 10-11... ma bucur numai pentru Matel (probabil are salariul mult mai mare, se aude ca Martic nu mai vrea preungirea contractului, etc), dar sa ma mai scuteasca oltenii cu obiectivele lor, astea nu pot fi decat mediocre, la ce politica de transferuri au avut si la ce joaca echipa asta acum!

sorinvision
sorinvision  •  02 Septembrie 2019, 16:39
Postat de craiova007 pe 02 Septembrie 2019, 16:12

Daca Matzel e jucatorul cu care Piturca face echipa, atunci alaturi de noile achizitii Qaka, Ivanov, Vatajelu si Ionita, clubul va trebui sa isi schimbe numele in Mediocritatea Craiova.

Monser, Craiova a renuntat la Dimitrov, Vladoiu este accidentat, era nevoie pentru un jucator care sa reprezinte dublaj pe postul de fundas dreapta pentru Ivan Martic.

craiova007
craiova007  •  02 Septembrie 2019, 16:12

Daca Matzel e jucatorul cu care Piturca face echipa, atunci alaturi de noile achizitii Qaka, Ivanov, Vatajelu si Ionita, clubul va trebui sa isi schimbe numele in Mediocritatea Craiova.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează