FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Viitorul a mai adus un spaniol! Cine e Josemi Castaneda

Viitorul l-a prezentat oficial pe mijlocașul spaniol Josemi Castaneda (22 de ani).
Viitorul l-a prezentat oficial pe mijlocașul spaniol Josemi Castaneda (22 de ani).

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 12:47 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:27

Viitorul l-a prezentat oficial pe mijlocașul spaniol Josemi Castaneda (22 de ani).

Josemi Castaneda este un produs al academiei lui Racing Santander. În 2017 a fost achiziționat de Las Palmas, formație în tricoul căreia a avut doar 4 apariții, 3 în liga secundă și una în Cupă. Viitorul l-a transferat din postura de jucător liber de contract și i-a oferit un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane.

250.000 de euroeste cota lui Josemi Castaneda, conform transfermarkt.de

Viitorul, legiune spaniolă

Josemi Castaneda se încadrează în politica spaniolă de transferuri a clubului din această vară. Gică Hagi i-a lăsat locul pe bancă lui Ruben Barrera, apoi au fost aduși Angel Martinez (29 de ani - fundaș stânga) și Victor Fernandez (22 de ani - extremă stânga).

VIDEO. Viitorul transferă spanioli

Citește și alte știri despre Viitorul: 

Sănătatea, motivul retragerii lui Gică Hagi de pe banca Viitorului? Cornel Dinu: „El e un om care s-a consumat incontestabil”

VIDEO 3 detalii remarcate de Narcis Răducan după FCSB - Viitorul 3-0: diferența fizică, problema Viitorului + verdict în „cazul Petre”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
bettina46
bettina46  •  01 Septembrie 2020, 15:02

Peste 60 de fotbalisti crescuti de Hagi joaca in liga .` NU mai vorbim de cei convocati la loturile nationale Ar fi putut sa fie o echipa de top dar trebuiesc bani multi pe care el nu i-a avut! Probabil are unele probleme personale de a parasit echipa. Respect Hagi si sper ca echipa sa se ridice si sa joace din ce in ce mai bine!

1145497178815505
Ionut Alexe  •  01 Septembrie 2020, 14:40

Gata, s-a ales praful si de echipa asta! In loc sa promovam tinerii, luam rebuturile lor. Se vor zbate sa nu retrogradeze, asta e reteta cu toate caricaturile aduse din strainatate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează