FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Viitorul l-a transferat pe fostul dinamovist Damien Dussaut

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 22:07

Viitorul a anunțat oficial că l-a transferat pe Damien Dussaut (24 de ani, fundaș dreapta), fostul fotbalist al lui Dinamo.

Vezi AICI clasamentul din Liga 1
Vezi AICI programul etapei #10 din Liga 1

Dussaut a jucat ultima dată la Dinamo, acolo unde a fost adus de Mircea Rednic în ianuarie 2019, de la Sint-Truiden. Pentru „roș-albi” a evoluat în 10 partide, reușind o pasă decisivă, însă nu a mai continuat din vară, fiind una dintre victimele îndepărtării lui Rednic de la echipă.

„Francezul Damien Dussaut este de astăzi noul jucător al formației FC Viitorul Constanța. În vârstă de 25 de ani, pe care îi va împlini la 8 noiembrie, Damien Dussaut a efectuat în această dimineață vizita medicală și a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. Acesta are 1,82m, este fost internațional francez U20, evoluează pe postul de fundaș dreapta, iar în cariera sa a mai jucat pentru Valenciennes (Franța), Standard Liege (cu care a câștigat Cupa Belgiei în 2016), Saint Truiden (Belgia) și Dinamo București. FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru”

Comunicat oficial Viitorul

Damien a fost în atenția selecționerilor de la echipele de juniori ale Franței, acesta trecându-și în palmares 2 selecții pentru Franța U19 și 4 pentru Franța U20.

Pentru un post de titular, Dussaut se va bate la Viitorul cu Sebastian Mladen (27 de ani), care a fost cel mai utilizat fotbalist de către Gheorghe Hagi pe poziția de fundaș dreapta.

400.000 €este cota de piață a lui Dussaut, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

Victor Pițurcă a explicat de ce Bărbuț și Mateiu au ieșit din echipa de start + Laude pentru Cicâldău

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
redbuldog
redbuldog  •  21 Septembrie 2019, 21:14
Postat de e.moti.on pe 21 Septembrie 2019, 09:29

bravo ; ce fundas dr are dinamo , acum ?

Ciobi si Corbu sunt peste Dussaut!

sexilian
sexilian  •  21 Septembrie 2019, 09:37

cum ne-a si zis,promoveaza ,ratati.............

e.moti.on
e.moti.on  •  21 Septembrie 2019, 09:29
Postat de catalin.palcu pe 20 Septembrie 2019, 23:44

Dussaut nu a fost victima indepartarii lui Rednic, ci chiar victima lui Rednic care l-a indepartat de la echipa ca sa ii faca loc lui Ziggy Gordon. Ala a fost cu adevarat victima indepartarii lui Rednic.

bravo ; ce fundas dr are dinamo , acum ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close