FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Oficialii Astrei evită să vorbească despre sărbătorirea titlului: "Nu vrem să pățim ca Geoană, în 2009!" :)

LPF a transmis conducătorilor Astrei că va aduce luni trofeul și tricourile de campioni pe arena
LPF a transmis conducătorilor Astrei că va aduce luni trofeul și tricourile de campioni pe arena "Marin Anastasovici"

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 00:00

Astra e la un singur punct de primul titlu din istorie, Giurgiu e la un pas să fie așezat pe harta mândriei naționale, orașul de la Dunăre fiind al 13-lea din România care va avea echipă campioană în Liga 1.

Giurgiuvenii se pregătesc intens să sărbătorească marele eveniment, deși oficial refuză să vorbească prea mult pe tema subiectului: "Să nu pățim ca Mircea Geoană, în toamna lui 2009, când s-a culcat președintele țării și s-a trezit cu Traian Băsescu la Cotroceni".

Astăzi, cei de la echipă, după ce vor ajunge la Giurgiu, vor fi înștiințați de către oficialitățile orașului dacă și când se va face o celebrare. Neoficial, cei de la formație știu că va fi o scurtă ieșire în centrul urbei, unde jucătorii vor fi ovaționați de către localnici.

Clubul a închiriat sala restaurantului "Perla" din localitate, pe malul Dunării, acolo unde Lung și compania au mai sărbătorit diverse evenimente.

Sponsor nou

Astra va juca luni cu un nou sponsor pe piept, Tinmar, care va înlocui Interagro. Compania care se ocupă cu tradingul de energie electrică susține financiar de mai multă vreme echipa, însă până acum a fost pe partea din spate a tricourilor. Interagro va rămâne pe echipament, iar Tinmar, care a plătit 300.000 de euro, trece în față.

61.000de locuitori sunt înregistrați în municipiul Giurgiu, conform ultimului recensământ oficial. În 2002, erau 69.000 de oameni

1394este anul atestării documentare a orașului de la Dunăre

2trofee are Astra în palmares, Cupa României și Supercupa, ambele cucerite în 2014

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  30 Aprilie 2016, 13:27

"va fi o scurtă ieșire în centrul urbei, unde jucătorii vor fi ovaționați de către localnici" - funny !!!

755563951228428
Petrescu Cristian  •  30 Aprilie 2016, 13:06

Punem pariu ca va bate Pandurii de va zornaie?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Aprilie 2016, 12:58
Postat de para.para pe 30 Aprilie 2016, 11:57

Facem pariu ca e posibil ca Astra sa nu mai castige nimic si fcsb sa ia titlul? Exact ca anul trecut acelasi scenariu incredibil de manipulare a poporului roman. Daca fcsb era pe primul loc la 10-15 puncte distanta, nu se mai uita nimeni la meciuri, stadioanele erau goale, iar ziarele intrau in faliment. Asa ca s-a cazut de comun acord cu mai multi factori ca titlul sa "se decida" in ultima etapa, exact ca anul trecut.

medicamente medicamente....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează