FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Oficialii celor de la ASA Tîrgu Mureş surprind după decizia Comisiei de Recurs: ”Sîntem nemulţumiţi, mergem la TAS”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 noiembrie 2014 22:14

Daniel Stanciu a comentat decizia luată astăzi de Comisia de Recurs a FRF, care a anulat cele 16 etape de suspendare primite de Gabi Mureşan, dar a menţinut sancţiunea în cazul lui Ousmane N’Doye, care va lipsi şase meciuri.

Reacţie preşedintelui celor de la ASA Tîrgu Mureş este surprinzătoare. ”În tot şi în toate trebuie să respectăm nişte legi şi nişte regulamente. De aceea, am mers la Comisie, deşi moral lumea ne-a certat foarte rău în ultimul timp. Pentru că articolul 63 se referea la jucătorii eliminaţi, ori Mureşan a primit doar un cartonaş galben şi articolul 90, care dă voie Comisiei să intervină şi să dea o suspendare suplimentară. Noi ne-am consultat cu avocatul nostru. Am spus că vrem să ne recunoaştem fapta şi, în consecinţă, să primim o pedeapsă mai mică. Şi a ieşit ce a ieşit. Decizia este în defavoarea noastră. Noi vom avea mari probleme cu Mureşan în meciurile rămase din acest an”, a declarat Daniel Stanciu la Digi Sport.

Nemulţumirea mureşenilor vine din menţinerea suspendării lui N’Doye şi cei de la ASA sunt hotărîţi să atace decizia. ”Şi noi suntem nemulţumiţi de decizia Comisiei. Noi, mai mult ne doream să-l avem pe N’Doye la dispoziţie. Decizia în cazul lui este nejustificată. Ne-am bazat la el tot pe articolul 90, dar cei de la Steaua au prezentat acum un buletin medico-legal legat de Keşeru, deşi fotbalistul a purtat acea mască cu Dinamo foarte puţin. Oricum, în cazul lui Ousmane, vom ataca decizia la TAS”, a comentat preşedintele celor de la ASA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (179)
mvradulescu
mvradulescu  •  18 Noiembrie 2014, 19:20

Mi s-ar părea foarte corect din partea mureșenilor, dacă ar ataca la TAS decizia luată împotriva d-lui Mureșan, nu a d- lui N’Doye ! Asta dacă doresc să demonstreze principialitatea pe care o clamează cu vehemență ... Ori poate doresc să primească dl. Mureșan și o plachetă care să pună în evidență ce mare sportiv (ca spirit) este și cât e de îndrăgit pentru isprava sa ! Oare gestul lui nu face parte din "lupta anticomunistă" de care auzim tot mai frecvent în ultima vreme ? Oare de ce nu primește măcar o medalie și un titlu de erou, că doar e singurul care a făcut ceva concret în spiritul lozincilor !

spinuv
spinuv  •  18 Noiembrie 2014, 16:59

Romania e tot mai fascinanta...Se propaga ideea ca Steaua este avantajata la LPF,FRF...probabil si NASA. Cum se face ca Kapetanos a fost suspendat desi arbitrul nici macar nu a fluierat iar Ben Yusef a continuat meciul?Sau tocmai aici este clinciul ca jucatorul nu a fost bagat in spital ca Kapetanos sa fie si el iertat...?Cum se face ca singurul jucator suspendat pentru declaratii este Goian si el jucator stelist?...Ba ,in ce tara traim?...Auzi se duc la TAS,probabil ca sunt nemultumiti ca Rusescu mai are un ochi valid...

kuna
kuna  •  18 Noiembrie 2014, 14:34
Postat de forumeer pe 18 Noiembrie 2014, 03:27

Printre pesedisti, am auzit multi care votau "pt ca partid" sau din diferite interese financiare si de alta natura, iar printre ceilalti si mai puerile: aia cu "e neamt" a fost cea mai des intalnita, un motiv absolut jenant pt a-ti da votul, nici nu stau sa elaborez, am mai auzit "e inalt, are prestanta/look de presedinte". Rar mi-a zis cineva de o analiza mai profunda pt care voteaza cu X. Niet kultur. Unii ziceau ca "m-am saturat de comunisti, il votez pe neamt". Asta-i geniala. Pai PDL isi are originile in FSN de care intrebam mai jos. Apoi, PNL-ul lui Iohannis a fost aliat pana acum nu mult timp cu "ciuma rosie" in USL. Precum USL, ACL-u

problema nu e ca lipseste cultura politica, pentruc a intr-un final s-au votat , doua idei, doua caractere. Problema e ca lipseste cultura pur si simplul. /// www.vice.com/ro/read/puie-monta-cum-au-votat-ieri-analfabetii-din-romania-203

Vezi toate comentariile (179)
Comentează