FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Oficialii Craiovei au luat foc » "Răzvan Burleanu trebuie să demită toată Comisia de Recurs!"

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 20:10

Președintele CSU Craiova, Felix Grigore, a recționat în premieră pentru GSP.RO după ce Comisia de Recurs a FRF a decis să interzică formației din Bănie dreptul la a mai face transferuri pentru următoarele două perioade de mercato.

"Cerem oficial președintelui Răzvan Burleanu să demită Comisia de Recurs, după această decizie luată astăzi. Este cea mai incorectă decizie care s-a dat vreodată în fotbalul românesc! Nu se poate să sancționezi un club pentru o faptă pe care nu a făcut-o. Nu se poate să sancționezi Universitatea Craiova pentru că i-a reziliat contractul lui Dănănae, pentru că noi am mers la FRF și am cerut încetarea relațiilor contractuale cu jucătorul, iar tu, Federație, ai respins asta", spune Grigore.

Acesta a vorbit și depre problemele din ultima vreme din Federație: "Să nu uităm că această Comisie întoarce pe bandă rulantă zeci de decizii care sînt luate de Disciplină sau de cei de la Litigii. U Craiova a cîștigat procesul pe care-l avea cu jucătorul la Comisia de Soluționare a Litigiilor, iar acum cei de la Recurs vin să întoarcă această decizie! Este incredibil cum FRF a sancționat acest club, fără să facă nici o greșeală! Această Comisie de Recurs trebuie să fie demisă în cel mai scurt timp pentru că este incredibil ce poate să facă".

CE SPUNE COMISIA DE RECURS

"Obligă CSU Craiova la plata către jucător a sumei de 49.500 euro net, reprezentând drepturi contractuale pentru perioada 01.10.2015 - 30.06.2016. În temeiul art. 18.9.1, lit. a din RSTJF, sancționează CSU Craiova cu interzicerea dreptului de a efectua transferări de jucători, în calitate de club cesionar, pentru două perioade de transfer"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
valu4ever
valu4ever  •  09 Octombrie 2015, 16:08

la csu.s-au adunat toate cazaturile atat jucatori,antrenori,conducatori...sandoi,felix,cirtu,iliev cine ia-r mai angaja pe astia?

427951077389201
Mihai Tanase  •  09 Octombrie 2015, 07:56

Un club nu poate rezilia unilateral contractul unui jucator , chia daca cel de la Craiova nu este de acord .

decuadi
decuadi  •  09 Octombrie 2015, 00:04

Se duce *** si echipa asta clonata? Adevarata craiova a murit. Odata cu mititelu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close