FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV Bombă la Craiova » CSU nu mai are voie să facă transferuri în următoarele două perioade de mercato!

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 18:50

CSU Craiova a primit în urmă cu cîteva momente decizia Comisiei de Recurs că nu mai are dreptul să facă transferuri în perioada de iarnă, dar nici în vara viitoare!

Problema se trage de la dănănae

La începutul anului, oficialii din Bănie au decis să le micșoreze contractele, cu un procent de 30%, jucătorilor Costin Curelea, Viorel Ferfelea și Ovidiu Dănănae. După o perioadă primii au fost reprimiţi, în timp ce ultimul a fost exilat. Acesta făcea şedințele de pregătire pe un teren extrem de prost, plin de denivelări și care nu are pe deasupra nici drenaj, astfel că nămolul era la el acasă pe așa-zisul gazon.

DECIZIA COMISIEI DE RECURS, DĂNĂNAE ARE DE LUAT 49.500 DE EURO

"Încetare raporturi contractuale – Admite recursul. Modifică Hotărârea CNSL nr.427/26.08.2015. Respinge cererea formulată de CSU Craiova, în contradictoriu cu jucătorul Dănănae Mircea. Admite cererea reconvențională formulată de jucătorul Dănănae Mircea, în contradictoriu cu CSU Craiova. Constată încetarea raporturilor contractuale între CSU Craiova și jucătorul Dănănae Mircea, fără justa cauză, din inițiativa clubului.

Obligă CSU Craiova la plata către jucător a sumei de 49.500 euro net, reprezentând drepturi contractuale pentru perioada 01.10.2015 - 30.06.2016. În temeiul art. 18.9.1, lit. a din RSTJF, sancționează CSU Craiova cu interzicerea dreptului de a efectua transferări de jucători, în calitate de club cesionar, pentru două perioade de transfer.

Obligă clubul CSU Craiova la plata către jucătorul Dănănae Mircea Ovidiu a sumei de 2.955 lei, cu titlu de taxă de procedură, fond și recurs. Definitivă și executorie pe plan intern", scrie în document.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mircea33
mircea33  •  09 Octombrie 2015, 08:27

Niste ipocriti, niste clone, niste ***, asta e CSU!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fltt
fltt  •  08 Octombrie 2015, 22:53

Sper sa fie interzisi macar pe stadioanele din romania

gabryel28
gabryel28  •  08 Octombrie 2015, 21:53

clonele politice nici ei nu au ce cauta in fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (17)
Comentează