FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Oficialii FCSB se tem de Victor Pițurcă: „Este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii 1”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 17:36

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a vorbit despre derby-ul cu Craiova de duminică, de la ora 21:00.

  • Craiova - FCSB e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

„Ne pregătim ca pentru un meci mare. Acest club, indiferent cum s-a numit el, a ştiut tot timpul să gestioneze meciurile mari. Cel puţin din punctul meu de vedere, Craiova - FCSB e un meci mare al campionatului.

Sper ca staff-ul nostru să pregătească mental echipa pe o linie pozitivă şi nu să ne fie teamă de aia sau de aia. Eşti fotbalist, trebuie să fii pregătit să joci cu 25 de mii de spectatori. E un antrenament pentru 50 de mii”, a zis Narcis Răducan la TV Telekom Sport. 

„Pițurcă e un antrenor care depășește perimetrul Ligii 1”

Oficialul roș-albaștrilor recunoaște că venirea lui Victor Pițurcă la cârma oltenilor reprezintă un plus evident pentru Craiova. 

„Piţurcă este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii 1, mă refer ca şi valoare şi anvergură. În aceste condiţii, e clar că preia o presiune enormă. Toată lumea se aşteaptă să se bată la campionat din prima zi. Va fi o presiune pentru ei, joacă acasă, toată lumea vrea ca Piţurcă să le aducă victoria. 

Noi cred că suntem la aceeaşi înălţime în ceea ce priveşte motivaţia. Am trecut un hop şi nu am făcut-o doar aşa, ca să atragem atenţia, dimpotrivă. Vrem să înşiruim mai multe meciuri cu rezultate bune”, a adăugat Narcis Răducan. 

Vezi și:

Gigi Becali, fără emoții înaintea duelului cu Victor Pițurcă: „O să vorbească echipa pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
j0k3r
j0k3r  •  12 Septembrie 2019, 20:18
Postat de 7manuel pe 12 Septembrie 2019, 19:40

Esti intr-o mare eroare. V-am batut in toata istoria voastra. Si ininte de '89, si dupa, si acum cu actuala clona infiintata si finantata cu ajutorul Olgutei Vasilescu.

Olguta si becali sunt la fel, fura de la stat. Mereu ne-ati batut ba cu ajutorul arbitrilor gen avram, ba cu ajutorul comunistilor. Ca de fapt asta e steaua, echipa comunistilor

7manuel
7manuel  •  12 Septembrie 2019, 19:53
Postat de Rahat Cu Perja pe 12 Septembrie 2019, 19:47

Castiga oltenii cu 3-1

Pai n-auzi ca toti spun ca-i blat si castiga Steaua, ca se dau prazarii la o parte?

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  12 Septembrie 2019, 19:47

Castiga oltenii cu 3-1

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close