FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii Stelei se revoltă împotriva propriilor fani: "Cum au ei curajul să facă asta?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 13:47

Problemele Stelei în ceea ce priveşte sigla şi palmaresul nu se mai opresc. Ieri, suporterii Stelei din Peluza Sud au anunţat că nu vor mai veni la stadion să-şi încurajeze echipa dacă problemele roş-albaştrilor nu se vor rezolva.

Helmuth Duckadam i-a atacat în termeni duri pe aceştia, nici Tudorel Stoica n-a scăpat de vorbele tăioase ale portarului care a făcut istorie în tricoul Stelei.

"Tudorel Stoica transformă unele antipatii personale în păreri împotriva unei cauze, aşa cum este acum cu Steaua. Mulţi se dau acum de partea Armatei, dar uită că am fost daţi afară de pe stadion.

Acum ne-au luat sigla. Acum unii suporteri, puţini e adevărat, fac jucătorii mercenari şi spun că ei nu reprezintă Steaua. Cum au suporterii curajul să facă asta?! Să se uite în ochii lui Chipciu sau Filip şi să le spună acuzele astea.

Nu se poate face nimic momentan, chiar dacă este neplăcut în acest moment. Nu cred că se va rezolva situaţia pînă la startul returului. Eu sînt convins că lumea va continua să vină la meci", a declarat Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (330)
georgatos0007
georgatos0007  •  23 Ianuarie 2015, 12:18

Draga Helmuth.Din pacate oamenii sunt partinitori si intotdeauna tin cont doar de ciuda si ura pe care le nutresc pentru cineva.Tudorel Stoica a fost idolul meu in copilarie insa sunt dezamagit total de atitudinea lui si de el ca om. El ar trebui sa tina cu Steaua nu cu hahalerele alea de la armata.Pacat ca s-a ajuns aici si ca oamenii care il urasc pe Gigi nu isi dau seama ca Steaua are de suferit si vin si ei si pun pamint peste aceasta echipa. PACAT ,PACAT,PACAT...............Apropo, nici eu nu am simpatie pentru Gigi insa am un gol in stomac cind vad aceasta dezbinare intre suporteri si fosti jucatori stelisti........

andrei.f
andrei.f  •  23 Ianuarie 2015, 11:58

Sigla şi palmaresul este o problemă minoră pentru Steaua. Gigi, să nu dai niciun euroi beşinoşilor de generali de la armată !

robotzel
robotzel  •  23 Ianuarie 2015, 08:40
Postat de talpaiadului pe 23 Ianuarie 2015, 04:40

L-au scos la inaintare pe Duckadam, care ar fi fost singurul reprezentant al Stelei adevarate daca nu si-ar fi vandut sufletul pe un pumn de arginti. Mi-e si scarba si mila in acelasi timp de acest personaj care din eroul de la Sevilla a ajuns sluga lui Argaseala. Si inca ceva: Chipciu si Filip nu reprezinta Steaua, ei reprezinta FC Oaia Behaita sau FCSB, Steaua e reprezentata de Tudorel Stoica, Lacatus, Boloni, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Gica Hagi si nu in ultimul rand de adevaratul Duckadam, cel care apara penalty-urile la Sevilla, nu epava umana de acum.

si mie imi este scarba de tine. sa ne aducem aminte de toate intamplarile cu mapn-ul. pana una alta mapn-ul a vandut echipa lui paunescu. de acolo a ajuns la becali. mapn-ul a stiut doar sa stoarca bani de pe seama actualului club. chirie nesimtita la un stadion care nu are nici un standard european, chiarie mai mare decat orice alta chirie din tara asta. acum au luat sigla si nu vor altceva decat bani. pai bani pe ce? pe o sigla care oricum nu le apartine lor. dupa revolutie oricum nu mai vroiau sa o foloseasca inventand o alta sigla. acum ca sa poata santaja pe becali spun ca o vor sa o foloseasca. o sa se aleaga praful de boroi si gasca lui.

Vezi toate comentariile (330)
Comentează