FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Campanie anti-FCSB » Fanii campioanei României refuză să mai vină la meciuri: "Nu dau doi bani pe noi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 21:50

Steaua are tot mai multe probleme din cauza emblemei şi a numelui. Suporterii de la Peluza Sud au început campania "Nimeni la meci" considerîndu-se jigniţi de felul în care conducerea campioanei României gestionează situaţia. 

Pe pagina de facebook a Peluzei Sud a fost postat un mesaj care îi îndeamnă pe fanii stelişti să nu mai vină la meci, considerîndu-se că "abuzurile celor din conducere au depăşit limita".

Iată comunicatul:

“Toţi cei care iubiţi Steaua, vă rog să vă puneţi poza aceasta la profil. E mai importantă decît orice selfie! Spuneţi-le şi prietenilor voştri şi tuturor steliştilor pe care-i cunoaşteţi să facă acelaşi lucru.

După atîţia ani ni se dovedeşte pentru a nu ştiu cîta oară că cei care conduc clubul de fotbal nu dau doi bani pe suporteri. Pentru ei, noi nu contăm.

Ei îşi fac planul doar în funcţie de bani şi de interesele proprii. Suporterii, cei care trăiesc şi care dau valoare acestei echipe, în ochii lor sînt doar un impediment. Singurul lucru care contează sînt banii veniţi din buzunarele noastre.

După ce conducerea Stelei a colaborat cu jandarmeria pentru a interzice suporterii Stelei, pentru a-i determina să nu mai vină la meciuri, pentru a-i împiedica să-şi manifeste dragostea pentru echipă şi culori.

După renunţarea la numele echipei noastre, la emblemă şi la culori cu o uşurinţă inexplicabilă. După aducerea a tot mai mulţi jucători care au un trecut clar anti-stelist şi care ne-au jignit de zeci şi sute de ori.

Merită să îi lovim acolo unde îi doare cel mai tare, la bani! Nimeni la meci, nimeni să nu vizioneze meciurile echipei anonime FCSB. Noi sîntem datori să încercam şi să facem tot ce ne stă în putere ca Steaua Bucureşti să existe.

Momentan există doar prin noi. Sînt nişte mercenari fără scrupule cărora nu le pasă de dragostea noastră, de idealurile noastre, de anii noştri pierduţi. Ei fac o crimă. Ucid ceea ce noi iubim mai mult".

Steliştii au ajuns anul acesta la un acord cu Armata de a folosi sigla şi numele «Steaua», dar conducerea a decis ca în retur să folosească titulatura de FCSB şi noua siglă (Detalii aici!).
648676-647500-sigla3.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (314)
827246700645768
Andreica Gogu  •  04 Martie 2016, 20:20

PE UNII DINTRE VOI VA CUNOSC, MOTIV PENTRU CARE IMI PERMIT SA VA SPUN "AVETI NOROC CA VA CUNOSC , CA ALTFEL AS ZICE CA FACEETI PE PROSTII!"; CUM PUTETI GANDI CA FCSB NU ESTE STEAUA ? CAZURI CA AL NOSTRU AU FOST SI SUNT INCA DESTULE ! CATI DINTRE SUPORTERII ACESTOR ECHIPE S-AU COMPORTAT LA MENTABIL CA VOI; SUNTETI DEMNI DE TOATA MILA ; RUSINE !!!!!!

iulianfortasteaua
iulianfortasteaua  •  23 Ianuarie 2015, 00:35

Noi in loc sa sa punem la zid vinovatul..stam sa amenintam ca nu mai mergem la meciuri..Numai cei care nu sunt suporteri adevarati gandesc asa.....peluza sud ce face pentru rezolvarea situatiei ? Chiar nu inteleg unde sunt adevaratii stelisti....Toata lumea ar trebui sa mearga pe stadion si sa strige STEAUA BUCURESTI, asa vom fi alaturi de echipa desigur daca ne consideram stelisti adevarati.........

sonny1182
sonny1182  •  22 Ianuarie 2015, 18:01

Niste idioti ! Sa tina cu FC MApN de acum ! Ideile comuniste mor greu

Vezi toate comentariile (314)
Comentează