FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica sare la gâtul lui Ion Crăciunescu: „Se descalifică! Are o antipatie față de Gigi” » Fostul arbitru a intrat în direct: „Nu o să te iert niciodată pentru asta!”

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, l-a taxat pe Ion Crăciunescu pentru modul în care fostul mare arbitru internațional a judecat o fază a partidei pierdută de roș-albaștri cu Hermannstadt, scor 0-1. +3   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, l-a taxat pe Ion Crăciunescu pentru modul în care fostul mare arbitru internațional a judecat o fază a partidei pierdută de roș-albaștri cu Hermannstadt, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 19:42 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 20:22

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, l-a taxat pe Ion Crăciunescu pentru modul în care fostul mare arbitru internațional a judecat o fază de penalty a partidei pierdută de roș-albaștri cu Hermannstadt, scor 0-1.

„E posibil ca la un moment dat antipatiile față de Gigi să-i facă pe specialiști să găsească explicații fanteziste. Și aici nu mă refer doar la Crăciunescu. E fault evident în atac! Cu tot respectul pe care i-l port lui Crăciunescu, și o să i-l port mereu, te descalifici dacă spui că e 11 metri aici!”, a declarat MM Stoica în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Dan Udrea, întrebare pentru Becali: „Pe Colțescu, Chivulete, Cojocaru și Petrescu cine îi recuză?” » Să vedem realitatea care nu-i convine lui FCSB!

În cadrul aceleiași emisiuni, Crăciunescu a intervenit telefonic pentru a-i răspunde lui MM: „Am o părere foarte bună despre el, am avut o relație bună. Credeam că este un tip valoros și un bun pentru fotbal. În ceea ce privește exprimarea dânsului, cred că n-are niciun drept să spună ce mă califică sau ce nu în arbitraj. Am încercat să aduc niște argumente, să vedem dacă a fost penalty sau nu, atât. Ar trebui să-ți ceri scuze pentru ce ai spus, nu o să ți-o iert niciodată!”. „Eu nu-mi cer scuze, aș putea doar să mi le prezint. Scuzele nu se cer, se prezintă”, a replicat, ironic, MM.

Schimbul de replici dintre MM Stoica și Ion Crăciunescu: 

  • Crăciunescu: „Vlad nu joacă mingea și îl blochează pe atacant”
  • MM: „Jucătorul intră în Vlad, Ioane! Nu aleargă, se oprește! Duce piciorul spre el! Intra cu capul în bară dacă alerga! Nu pot să spun altceva! Este evident!”
  • Crăciunescu: „Cu acest individ nu o să mai vorbesc niciodată! Una e să-ți spui părerea, alta e să jignești” 
  • MM: „Gata, nu ne mai certa! Lasă-ne în pace! N-am venit într-o emisiune o dată pe an să mă sune Crăciunescu să mă certe!”

Hermannstadt, penalty controversat în meciul cu FCSB

În minutul 11 al meciului Hermannstadt - FCSB 1-0, Petrișor Petrescu a executat o lovitură liberă de la 40 de metri. Mingea a fost deviată spre zona careului de 6 metri. Croatul Drazen Bagaric a urmărit faza și a căzut, în urma unui contact cu Andrei Vlad

Portarul lui FCSB a stat pe loc, încercând să blocheze șutul. După ce a lovit mingea, Bagaric a intrat cu piciorul drept în Vlad. „Centralul” Cătălin Popa a dictat penalty, în ciuda protestelor vehemente venite din tabăra oaspeților. 

Vlad vrea să joace mingea. Reușește să o facă? Jucătorul Sibiului joacă mingea, dă cu piciorul în ea, apoi rămâne cu un picior în aer, dar nu îl obligă nimeni să îl tragă. Vlad nu joacă mingea, asta este cel mai important. Mai mult, uitați-vă la piciorul drept al lui Vlad, îl desface. Dacă rămânea pe loc, nu se mișca, nu exista niciun fel de problemă. 

De ce desface Vlad piciorul spre dreapta? Îl agață pe pulpă pe Bagaric. Este vorba de neglijența portarului, nu de intenție. Intră în raza neglijenței faza. În loc să stea pe loc, Vlad sare și desface un picior pe direcția adversarului. Penalty, în opinia mea 

- Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club” de pe DigiSport

Toate detaliile înainte de FCSB - Chindia 

Citește mai multe știri despre FCSB:

GSP a făcut două simulări pe lupta la titlu în Liga 1 » În ambele scenarii, aceeași campioană din trioul FCSB - CFR Cluj - Craiova!

Becali e convins că Budescu vine la FCSB, dar o altă echipă a intrat pe fir: „Va fi prima lui opțiune din Liga 1, vă zic sigur”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
zorrozabal
zorrozabal  •  18 Februarie 2021, 13:23
Postat de allstefans pe 18 Februarie 2021, 06:37

Fault in atac si simulare in acelasi timp, astia care simuleaza sa triseze fotbalul arvtrebui suspendati cateva etape, e la fel de rau ca si faultul din pozitie de ultim aparator, aici avdat mingia in dreapta si sa aruncat pe parte stanga cu piciorul drept lovind portarul, mare ***, hotii

Domnilor ce-i vrajeala asta pentru berbecutzi?Atata timp cat la Comisia Centrala a Arbitrilor delegarile le face Deaconu-fostul arbitru„bricheta”si fostul magazioner de la echipa„jupanului”,orice discutie e ...diversiune!

1948forever
1948forever  •  18 Februarie 2021, 11:13

ilagat pe pulpa :))))))))) e incredibil craciunescu....daca astia sunt specialistii nostri in arbitraj....

coco1987
coco1987  •  18 Februarie 2021, 11:06
Postat de harlamb_zimniceanu pe 17 Februarie 2021, 20:58

Cine e nulitatea asta de Crăciunescu ca să-și permită să vorbească de arbitraj??? I s-au terminat televizoarele de la Copos??

"Nulitatea" asta a arbitrat finala Champions League, amice, in 1994. Asa ca...nulitate esti tu de fapt , iar in raport cu Craciunescu, cred ca in materie de arbitraj puten, datorita performantei despre care vorbesc, sa zicem ca toti cei din Romania, indiferent ca suntem arbitri de profesie sau spectatori, suntem nulitati, nu crezi?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close