FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU EXCLUSIV GSPTV

Olăroiu: "Mi-am realizat cel mai mare vis, am antrenat Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Cosmin Olăroiu a vorbit într-un interviu acordat GSP TV despre fotbal în general şi a apreciat că se consumă foarte mult în timupl partidelor. Totodată, el a precizat că este dificil într-o ţară arabă, mai ales cînd nu cunoşti limba.

"Viaţa de antrenor e grea şi frumoasă în acelaşi timp. Te consumi foarte mult, dar asta în funcţie de cum trăieşti meciurile.În fotbal trebuie să fii realist, să ştii care sînt limitele. Criticul meu numărul 1? Mai degrabă cel care găseşte cauzele, este vorba de fiul meu. Ca suporter al meu, încearcă tot timpul să găsească o soluţie de compromis", a explicat tehnicianul.

"Mi-am realizat cel mai mare vis, am antrenat Steaua. Dezamăgiri în fotbal? În nici un caz returul cu Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA. Aceea a fost o performanţă pe care nu ştiu cînd o va mai realiza fotbalul românesc. E greu să nu cunoşti limba arabă, pentru că vrei să comunici şi fotbaliştii nu mai înţeleg indicaţiile la fel de bine. Dar ei văd starea antrenorului şi acest lucru le dă calmul necesar. Mă exteriorizez foarte greu. Mă mai şi enervez însă uneori, asta este", a adăugat Olăroiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  13 Martie 2010, 20:20

dragos...e usor sa fii invidios...omu e antrenor..castiga milioane..tu ce faci?

 •  13 Martie 2010, 18:33

buhaiule bine c-ai plecat. ai facut performanta pe un sistem de joc facut de protasov. du-te invartindu-te. atat ne mai trebuie sa vina buhaiul inapoi la noi in campionat

 •  13 Martie 2010, 18:22
Postat de pe 13 Martie 2010, 17:08

Felicitari pentru ce , ca ai pierdut un meci ca si castigat cu Middlesborough , ca in mandatul tau ai nenorocit toata munca antrenorilor de dinainte, ca l-ai atacat pe MM pe la spate , cand nu se astepta ?

el a pierdut meciul ala?! sau jucatorilor le-au tremurat chilotii de performanta pe care o puteau realiza.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează