FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Come to Galatasaray” » Olimpiu Moruțan, „asaltat” de fanii Galatei în social media

Olimpiu Moruțan a înscris în meciul contra Universității Craiova // foto: Instagram @ morutan.olimpiu
Olimpiu Moruțan a înscris în meciul contra Universității Craiova // foto: Instagram @ morutan.olimpiu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 18:48 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 19:10

Posibilul transfer al lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) la Galatasaray îi entuziasmează pe fanii echipei din Istanbul.

După Alexandru Cicâldău, transferat de Galata în schimbul a 6,5 milioane de euro, ar putea veni rândul lui Olimpiu Moruțan să ia calea Turciei.

Vicecampioana din Super Lig insistă pentru Olimpiu Moruțan, antrenorul Fatih Terim convingându-l pe președintele Elmas să îl transfere pe mijlocașul de la FCSB.

FCSB - CSU Craiova 4-1. Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”
FCSB - CSU CRAIOVA 4-1
FCSB - CSU Craiova 4-1. Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Fanii lui Galatasaray, entuziasmați de Olimpiu Moruțan

Galatasaray a propus 8 milioane de euro, ofertă incipientă în negocierile cu FCSB, iar fanii echipei de pe Turk Telekom Arena sunt entuziasmați. Aceștia au luat cu asalt pagina de Instagram a lui Moruțan, care în ultima zi a postat două fotografii de la meciul împotriva Universității Craiova.

Mijlocașul de la FCSB a adunat, cumulat, peste 34.000 de comentarii, majoritatea venind din partea fanilor turci. Aceștia îi cer lui Olimpiu, în cor, să meargă la Galata. „Come to Galatasaray” este mesajul lăsat de mii de suporteri. Inclusiv portalul 433, cea mai urmărită pagină de fotbal de pe Instagram (39,8 milioane followers) s-a alăturat freneziei.

„Come to Galatasaray” » Olimpiu Moruțan, „asaltat” de fanii Galatei în social media
Olimpiu Moruțan este dorit de suporteri la Galatasaray // foto: Instagram

Terim îl vrea și pe Moruțan

„Cic" a primit tricoul cu 10, dar Terim nu îl consideră decar, ci număr 8, de aceea îl vrea și pe Moruțan lângă el, scrie cotidianul turc Fanatik. „Împăratul" l-ar fi convins pe președintele Cim-Bom-Bom, Burak Elmas, să demareze negocierile și pentru Moruțan.

Conform Fanatik, roș-galbenii ar fi făcut o primă ofertă, de 8 milioane de euro. Rămâne însă departe de ceea ce ar vrea FCSB. Minimum 12 milioane.

Dacă Terim se gândește la Cicâldău și Moruțan pentru a-și întări echipa, Elmas vede totul ca pe bună afacere. Liderul Galatei plănuiește încă de acum revânzarea jucătorilor. Ambii sunt talentați, ambii sunt tineri (24 de ani Alex, 22 Olimpiu), prețul lor poate crește mult. De aceea i-a fixat o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro lui Cicâldău.

În cazul în care Moruțan va semna și el cu „leii" din Istanbul, un contract tot pe cinci sezoane, va avea o clauză mai mare decât a lui Cicâldău.

VIDEO. Olimpiu Moruțan: „Poate criticile patronului m-au motivat”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran în direct: „Vom fi ucigători!” » Niciun închizător!

Florin Tănase, liber să plece de la FCSB: „Nea Gigi mi-a spus că cere 4,5 milioane de euro”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
22robert03
22robert03  •  27 Iulie 2021, 16:47

Noroc cu gsp ca ne spune ca giovani are licenta de impresar

nnnn1
nnnn1  •  27 Iulie 2021, 07:51

:))) Vezi să nu...

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Iulie 2021, 03:43

Probabil a intrat randoom cu 34.000 de clone si a lasat mesajele alea :). Sa fim seriosi, Morutan nu ar face fatza nici la Kayserispor, darmite la Galatasaray.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează